Policajná akcia „Týždeň bezpečnosti na železnici“

971x
23. September 2024
Týždeň bezpečnosti na železnici
 Vykonávaním preventívnych akcií v oblasti železničnej dopravy je možné predchádzať a eliminovať nepriaznivé situácie, spôsobené protiprávnym konaním (Zdroj. FB Polícia SR - Prešovský kraj)
 
Za účelom preventívneho pôsobenia v oblasti železničnej dopravy polícia od pondelka rána (23.9.) do nedele tohto týždňa (29.9.) vykonáva akciu pod názvom „Týždeň bezpečnosti na železnici“, ktorá je organizovaná Európskou asociáciou železničných polícií RAILPOL.
 
Polícia sa počas tohto týždňa zameria na prevenciu súvisiacu s bezpečnosťou a plynulosťou železničnej dopravy a cestnej premávky na železničných priecestiach. Jedným z cieľom tejto akcie je aj predchádzanie krádežiam majetku osôb, zisťovanie protiprávneho konania v obvode železničných dráh a kontrola kritických miest železničnej infraštruktúry.
 
Vykonávaním preventívnych akcií v oblasti železničnej dopravy je možné predchádzať a eliminovať nepriaznivé situácie, spôsobené protiprávnym konaním alebo nevhodným správaním osôb v obvode železničných dráh.
(11:35, KRPZPO)
 
Diskusia
Pridať komentár