Hokejisti Bardejova v 2. SNL začínajú už v sobotu

1582x
24. September 2024
Tréner Matúš Lúč: „Tri týždne kondičnej prípravy prospeli"
Tréner Matúš Lúč 
 
Hokejovú sezónu, na vynovenom mestskom zimnom štadióne, odštartujú muži HK Bardejov v tretej najvyššej súťaží pod názvom 2.SHL. V minulej sezóne sa zo základnej časti prehúpli do nadstavby. Tam si poradili s Martinom, no do finále o postup do 1. ligy, sa im nepodarilo dostať cez Detvu. V semifinálovej sérií skončili na treťom mieste.
 
V základnej časti 14 kôl do 28.12.
 
Hrá sa v dvoch skupinách. V A skupine (západ) je osem mužstiev: Prievidza, Senica, Partizánske, Levice, HK Bratislava, Hamuliakovo, Martin, Púchov. V B skupine (východ) sedem mužstiev: Kežmarok, Gelnica, Sabinov, Brezno, Dolný Kubín, Bardejov, Rimavská Sobota. V základnej časti hrá každý s každým 14 kôl. To posledné odohrajú 28. decembra. Prvé tri kluby z oboch skupín postúpia do celoslovenskej nadstavbovej časti pred finále.
 
 
 
Tréner Matúš Lúč (1987) pri početnej skupine hráčov postavil v prípravnom zápase len domáce formácie. „Tri týždne kondičnej prípravy sa ukázali ako prospešné. Nové posily Just, Šandor, Solomončák, Šimčák, Šoltýs, Lamáč, mali výhodu v tom, že celé leto korčuľovali na ľade klubov z 1. ligy. Naším cieľom v základnej časti je umiestnenie do druhého miesta."
 
Úvodný zápas s Kežmarkom a zostavy
 
Z programu 1. kola 28.9. o 17.30 hod: Bardejov - Kežmarok. 2. kolo 5.10. Bardejov voľno, 3. kolo 12.10. o 17.30. Bardejov - Gelnica.
 
Súpiska Bardejova: Kaľavský, Just, Krochta - Polaček, Palko, Hopkovič, Danko, Kokšarov, Šandor, Mriglot - Macko, Tomčák, Hvila, Žiak, Koniar, Nechaj, Solomončák, Lopáček, Šimčák, Miškuf, Šoltýs, Lamáč, Kašperan.
(8:50, šč)
Diskusia
Pridať komentár