VIDEO | V Soláriu Platinium v prešovskej Eperii otvorili nový KetoPoint

1351x
03. Október 2024
V Soláriu Platinium sa opálite zdravo a bezpečne. Bonusom je nový KetoPoint
 
 
Solárium Platinium, jednu z najväčších sietí solárií v Európe nájdete od augusta aj v Prešove. Prednedávnom v ňom otvorili aj nový KetoPoint s KetoDiet výživovým poradenstvom a rôznymi dobrotami proteínovej diéty.
 
„Aktuálne prevádzkujeme v Európe 42 solárnych štúdií. Snažíme sa, aby naše služby spĺňali tie najvyššie štandardy. Aby naši klienti odchádzali z nášho solária spokojní a krásne opálení,“ hovorí Viera Švábová z pobočky Solárií Platinium v obchodnom centre Eperia v Prešove.
 
Slnko a výživa
 
Súčasťou novej prevádzky Platinium v prešovskom obchodnom centre Eperia je aj nový KetoPoint. Nájdete tu KetoDiet konzultačné centrum aj výživové poradenstvo. V KetoPointe môžete využiť meranie na špeciálnom zariadení - profesionálnej váhe InBody 270 a analyzovať svoje telesné parametre.
 
 KetoPoint v Soláriu Platinium ponúka diétu plnú chutných dobrôt a zdravé chudnutie. (Zdroj: Solárium Platinium)  
 
Môžete sa bližšie pozrieť na množstvo a rozloženie tuku vo vašom tele, hmotnosť vášho kostrového svalstva, vypočítať si svoj BMI (Body Mass Index - Index telesnej hmotnosti) a zistiť napríklad aj to, aký je váš metabolický vek.
 
Moderná proteínová diéta KetoDiet patrí medzi efektívne spôsoby chudnutia. Zatočiť s nadváhou dokáže táto diéta naozaj efektívne. V čom teda spočívajú princíp a výhody keto diéty a chudnutia so značkou KetoDiet?
 
Proteínové jedlá a nápoje KetoDiet majú znížený obsah sacharidov a zvýšený obsah bielkovín. Vďaka tomu dochádza v tele k zmene metabolizmu a k úplne prirodzenému spaľovaniu uložených tukov.
 
Výsledky sú preto viditeľné veľmi rýchlo. Optimálny príjem bielkovín zároveň zabezpečí, aby ste nestrácali svalovú hmotu a zhodili skutočne len to, čo zhodiť chcete - nadbytočné tuky.
 
V Soláriu Platinium v prešovskej Eperii otvorili nový KetoPoint. (Zdroj: Solárium Platinium) 
 
Pravidelné porcie a vyvážená strava
 
Nie, nie, žiadny strach. Nebudete musieť počítať nijaké kalórie ani hodiny premýšľať nad prípravou vhodného jedla. Vyvinuli sme pre vás špeciálne proteínové jedlá a nápoje KetoDiet, vďaka ktorým sa vám nechcené kilogramy budú zhadzovať omnoho príjemnejšie.
 
Funguje top celkom jednoducho. Jete pravidelne päťkrát denne, kombinujete jedlá KetoDiet s bežnými nízko-sacharidovými jedlami, zeleninou, vybranými druhmi ovocia a zdravými tukmi. Telu tak doprajete všetko, čo potrebuje. Bez hladovania a nervozity.
 
 Nápoje a jedlá KetoDiet sú veľmi chutné, pripravujú sa veľmi ľahko a výsledky diéty sa dostavujú rýchlo. (Zdroj: Solárium Platinium)  
 
Tri kroky proteínovej diéty
 
Vyvážený jedálny lístok (1), aktívny pohyb (2) a individuálna podpora v priebehu chudnutia (3). To sú tri základné kamene ponúkaných diétnych plánov KetoDiet.
 
No a vďaka trom krokom - 1. redukčnému, 2. prechodnému a 3. stabilizačnému, ktoré na seba plynulo nadväzujú, nielen efektívne schudnete. Hmotnosť si aj dlhodobo udržíte.
 
V prvom - redukčnom kroku sa stravujete výhradne produktami KetoDiet a povolenou zeleninou. V druhom - prechodnom kroku stále chudnete a pripravujete sa na návrat k bežnej strave. Máte štyri jedlá z KetoDiet a jedno jedlo z povolených surovín podľa svojho výberu.
 
Tretí krok je stabilizačný. Svoju hmotnosť stabilizujete a predchádzate jojo efektu. V tomto kroku máte už tri jedlá z povolených surovín a dve jedlá z KetoDiet.
 
 V KetoPointe môžete využiť meranie na špeciálnom zariadení - profesionálnej váhe InBody 270 a analyzovať svoje telesné parametre. (Zdroj: Solárium Platinium)  
 
KetoPoint dobroty
 
„Nápoje a jedlá KetoDiet sú veľmi chutné, pripravujú sa veľmi ľahko a výsledky diéty sa dostavujú rýchlo. Pritom sa vôbec nemusíte báť toho, žeby ste boli ukrátení o zážitok a chuť jedla,“ hovorí Viera Švábová.
 
Proteínové jedlá a nápoje KetoDiet majú znížený obsah sacharidov a zároveň zvýšený obsah bielkovín. Vďaka tomu v tele dochádza k zmene fungovania metabolizmu a k úplne prirodzenému spaľovaniu uložených tukov.
 
Proteínové jedlá a nápoje KetoDiet majú znížený obsah sacharidov a zároveň zvýšený obsah bielkovín. (Zdroj: Solárium Platinium)   
 
„Máme tu široký výber produktov od raňajok cez proteínové chlebíky, rôzne croissanty, cez kaše rôznych príchutí, proteínové polievky, palacinky, placky či omelety až po veľký výber nápojov. Ak máte záujem o svoj diétny plán, navštívte našu prevádzku, v ktorej Vám s radosťou poradíme,“ vysvetľuje Viera Švábová.
 
„V piatok 11. októbra od 15:00 do 19:00 a potom vo štvrtok 14. novembra rovnako od 15:00 do 19:00 budeme robiť akciu - ochutnávku našich produktov s bezplatným vážením a výživovým poradenstvom. Takže všetkých srdečne pozývame," dodáva.
 
Optimálny príjem bielkovín tiež zaistí, aby ste nestrácali svalovú hmotu a zhodili skutočne len to, čo zhodiť chcete – nadbytočné tuky. Bližšie informácie o soláriu nájdete na webe solariumplatinium.sk, čísle 0951 087 160, na našom Facebooku a Instagrame, prípadne pre KetoPoint tiež na tomto Instagrame alebo Facebooku.
 
SOLÁRIUM PLATINIUM PONÚKA AJ ZDRAVÉ CHUDNUTIE V KETOPOINTE
(PR, Mario Hudák, AHOJ TV)
Diskusia
Pridať komentár