Plavecký klub NEPTÚN Bardejov oslavuje prvý úspech a otvára dvere novým talentom

2016x
06. Október 2024
Skvelá reprezentácia Bardejova
Bardejovčania bodovali 
 
Bardejov zažíva významný moment v oblasti športu. V roku 2023 vznikol prvý športový plavecký klub v histórii mesta – Plavecký klub NEPTÚN Bardejov, ktorý už po prvom roku svojej existencie dosiahol prvé úspechy na medzinárodných pretekoch.
 
Naša účasť na podujatí 5. októbra 2024 v Poprade, kde sa konali oficiálne a medzinárodné preteky, priniesla skvelé výsledky pre celý tím.
 
S radosťou oznamujeme, že naša plavkyňa Zoja Žofajová získala bronzovú medailu v disciplíne 200 metrov voľný spôsob v kategórii "Mladšie juniorky" s časom 2:51,57. Tento úspech však nebol jediným dôvodom na oslavu.
 
 
Všetci naši zúčastnení plavci si vytvorili svoje prvé oficiálne osobné rekordy vo všetkých disciplínach, na ktoré boli prihlásení. Pre náš mladý klub je to skvelý začiatok a motivácia pokračovať v rozvíjaní talentov.
 
Aktuálne máme v klube šesť plavcov, no veríme, že tieto výsledky pritiahnu aj ďalších mladých športovcov z nášho regiónu. Plávanie totiž nie je len o súťažení a medailách.
 
Pravidelný tréning prináša množstvo zdravotných benefitov, pomáha deťom rozvíjať kondíciu, sebavedomie a disciplínu. Navyše, tréning v tíme vytvára silné priateľstvá a zmysel pre spolupatričnosť.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
V nasledujúcich mesiacoch nás čakajú ďalšie plavecké podujatia v rôznych mestách východného Slovenska, ako napríklad v Humennom a Spišskej Novej Vsi. Kompletný zoznam plánovaných pretekov je možné sledovať na oficiálnej stránke.
 
Našou víziou je vytvoriť silnú plaveckú komunitu v Bardejove, kde budú mať deti a mládež možnosť trénovať pod odborným vedením, naplno rozvíjať svoje schopnosti a postupne reprezentovať naše mesto na rôznych súťažiach.
 
Radi preto privítame nových členov, ktorí majú záujem o plávanie, a tiež rodičov, ktorí chcú svojim deťom poskytnúť kvalitné športové vyžitie a zdravý spôsob trávenia voľného času.
 
 
 
Pridajte sa k nám! Plavecký klub NEPTÚN Bardejov hľadá nové talenty a nadšencov, ktorí chcú zažiť radosť zo športu, učiť sa nové zručnosti a spolupracovať s tímom na ceste k úspechom.
 
Sme otvorení deťom a mládeži všetkých úrovní, od úplných začiatočníkov až po pokročilých plavcov. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať alebo sa príďte pozrieť na naše tréningy a presvedčte sa sami, ako to u nás funguje. Spoločne dokážeme, že plavecké talenty môžu rásť aj v Bardejove!
(19:42, TS) 
Diskusia
Pridať komentár