GALÉRIA | V Bardejove vyhodnotili Jablko roka 2024

1470x
11. Október 2024
Záhradkárska výstava Jablko roka 2024 v galérii Poľsko-slovenského domu  
 
 Prvé miesto a titul Jablko roka získal záhradkár Miroslav Bujda zo záhradkárskej oblasti Gróner I. s neznámou odrodou. (Zdroj: Mesto Bardejov)
 
V galérii Poľsko-slovenského domu sa v piatok 11. októbra konalo otvorenie Okresnej výstavy a vyhodnotenie súťaže Slovenského zväzu záhradkárov - Jablko roka 2024. 
 
Už deň pred slávnostným otvorením tradičnej bardejovskej záhradkárskej výstavy prinášali členovia Slovenského zväzu záhradkárov z Bardejova a okolia svoje vypestované jablká do galérie Poľsko-slovenského domu. 
 
POZRITE SI VÝSTAVU JABLKO ROKA 2024 V POĽSKO-SLOVENSKOM DOME 
 
Výstavu otvorili v piatok 11. októbra presne o 10:00 za účasti primátora a viceprimátorov Bardejove, či prednostu bardejovského Okresného úradu. Do súťaže sa prihlásilo celkovo 15 vystavovateľov, ktorí priniesli dohromady 93 svojich výpestkov.
 
 V Bardejove vyhodnotili Jablko roka 2024. (Zdroj: Mesto Bardejov)
 
Prvé miesto a titul Jablko roka získal záhradkár Miroslav Bujda zo záhradkárskej oblasti Gróner I. s neznámou odrodou, druhú priečku obsadil rovnako Miroslav Bujda s odrodou Ligol a tretie miesto patrilo Andrejovi Šoltýsovi zo záhradkárskej oblasti Bardejov 1 s odrodou Blaník.  
(13:30, red.) 
Diskusia
Pridať komentár