Mužom sa nedarí, ženám áno

1145x
13. Október 2024
Partizánom sa nedarí, partizánkam už áno
Bardejov prehral s Fiľakovom rozdielom troch gólov 
 
Žiaľ ani v tomto zápase sa Partizánom vyhrať nepodarilo a opäť prehrali rozdielom triedy. Ak chcú získavať body, musia sa vyvarovať školáckych chýb a tých bolo aj v tomto zápase neúrekom.
 
Už v tretej minúte vyrobili zbytočný faul v pokutovom území a Tangiri ho so šťastím premenil. Sukovský vystihol smer a loptu chytil. Tá sa mu však vyšmykla a skončila za bránkovou čiarou.
 
 
Hostia boli lepší a kompaktnejší. Po štandardke zle bránený vysoký Kvernadze vyskočil najvyššie a hlavou prekonal Sukovského. Domáci sa nevzdávali a Yapo strelil kontaktný gól.
 
V úplnom závere mohol ešte ten istý hráč vyrovnať, ale nemieril presne.
 
V druhej časti hry prevzali domáci iniciatívu a snažili sa s výsledkom niečo urobiť. Zabudli však na defenzívu a opäť sa presadil Tangiri. V 84. minúte upravil výsledok Rubint. Ten bol na ihrisku len osem minút. Po tomto góle sa už len dohrávalo.
 
Partizán Bardejov BŠK - FTC Fiľakovo 1:4 (1:2)
Góly: Yapo – Tangiri, Kvernadze, Rubint
Rozhodovali: Bobko, Mihalik, Gallik. ŽK: Unadike – Uhlár, Ádám, Puspeky. 180 divákov
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Sukovský – Molčan, Kukulský, Velasquez, Darvin (84. Zamborský), Makeľ, Ducár (29. Marcinek), Rindoš (67. Štefančin), Perháč, Tináth (84. Tkáčik), Yapo (67. Unadike)
 
Vypadli v pohári
 
Partizáni podľahli účastníkovi 3. Tipos ligy skupina západ rozdielom triedy. Pri pohľade na improvizovanú zostavu sa ani nič iné očakávať nedalo.
 
Mladým odchovancom Partizána síce futbalové zručnosti nechýbajú, no bez skúseností sa futbal hrať nedá. Najmä vtedy, ak oporou a príkladom nie sú starší hráči. To, čo majú predvádzať legionári, ukázali domáci.
 
 
Ramos a Attah dokázali v priebehu štyroch minút (čo evidentne svedčí o nekvalitách defenzívy Partizána) streliť tri góly. Štvrtý (svoj tretí v zápase) pridal v úvode druhej časti hry Ramos. Do ďalšieho kola postupuje Rača. Bardejovčania v pohári skončili a tak sa teraz musia zamerať najmä na pôsobenie v lige. Ani tu sa im veľmi nedarí a je najvyšší čas toto dianie zvrátiť.
 
FK Rača – Partizán Bardejov BŠK 4:0 (3:0) – 4. kolo Slovenského pohára
Góly: Ramos 3, Attah. Rozhodovali: Glova, Poláček, Bednár. Bez kariet. 150 divákov
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Ivančo – Ducár, Molčan, Rodriquez, Zamborský, Makeľ, Mikloš (77. Prokeš), Tkáčik (57. Balaščák), Rinďoš, Tkáčik, Darwin (46. Marcinek), Yapo
 
Ženy víťazne 
 
Partizánky nedali súperkám šancu a v súťaži pokračujú bez straty jediného bodu. V prvom polčase dali len jeden gól. V tom druhom ich však pridali ešte 5.
 
MŠK Fomat Martin – Partizán Bardejov BŠK 0:6 (0:1)
Góly: M. Iľková, Vranková, Cuperová, Bortníková, Urblíková, J. Iľková
Rozhodoval: Vány. Bez kariet. 25 divákov
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Drutárovská – Kapcová, Dzurilová, Bortníková (60. M. Iľková), Urblíková, Čechová, J. Iľková, Cuperová, Lazúrová, Vranková (78. Solárová), Petrová
(19:22, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár