GALÉRIA | Hotel Alexander: Vlajková loď Bardejovských Kúpeľov láka. Čím ďalej, tým viac

2121x
16. Október 2024
So svadbou a kongresom si najlepšie poradia v Bardejovských Kúpeľoch
 
V okruhu sto kilometrov, s výnimkou Vysokých Tatier, nie je vo zvyšku Prešovského kraja iný kongresový hotel s takou kapacitou ako Alexander. (Zdroj: paperlife.sk)
 
Ak chcete svadbu na úrovni, či nezabudnuteľný kongres, najlepšie urobíte ak sa obrátite na vlajkovú loď Bardejovských Kúpeľov - Hotel Alexander.
 
Doprajete si tak spoločenské stretnutie v najvyššej kvalite a luxuse, navyše vo výnimočnom kúpeľnom prostredí. Okrem vlastného programu si tak vaši hostia vychutnajú medzinárodnú kuchyňu, kúpanie vo wellness, saunovanie, masáže a ďalšie kúpeľné procedúry.
 
„Luxusný štvorhviezdičkový kongresový hotel Alexander sa po radikálnej rekonštrukcii spred niekoľkých rokov stal synonymom špičkového eventu v jedinečnom prostredí na severovýchode Slovenska. Teší sa značnému záujmu bonitnej klientely predovšetkým z Prešovského a Košického kraja,"  hovorí Tamara Šatanková, ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských Kúpeľov.
 
POZRITE SI ČO VŚETKO PONÚKA HOTEL ALEXANDER  V BARDEJOVSKÝCH KÚPEĽOCH 
 
V okruhu sto kilometrov, s výnimkou Vysokých Tatier, nie je vo zvyšku Prešovského kraja iný kongresový hotel s takou kapacitou ako Alexander. Aj pri boome kongresovej turistiky v pocovidovom období, sa ešte nájde do konca roka dostatok voľných termínov. O niektoré atraktívne dátumy je však značný záujem. Odporúčame preto rezerváciu čo najskôr,“ dodáva riaditeľka.
 
Firmy si vážia svojich zamestnancov
 
Početné firemné akcie a kongresy sú dôkazom, že firmy si vážia svojich zamestnancov a doprajú im wellness pobyty ako jeden z benefitov. Už nielen plat, ale opäť aj ďalšie výhody zohrávajú úlohu pri lojalite zamestnancov voči firmám. Práve čo i len krátkodobý pobyt v Bardejovských Kúpeľoch je synonymom oddychu takéhoto typu.
 
Firmy, ale aj samotní klienti v posledných rokoch čoraz viac investujú do svojho zdravia. Využívajú pritom rekondičné, liečebné a wellnes pobyty. (Zdroj: paperlife.sk)
 
„Veď čo už môže byť dôležitejšie než zdravie? Aj krátky pobyt v kúpeľoch, či firemný, alebo samoplatcovský, prináša relax, oddych a regeneráciu a posilňuje imunitný systém. U nás môžete hodiť za hlavu všetky svoje starosti a nechať sa rozmaznávať pestrými švédskymi stolmi, kúpeľnými procedúrami a prechádzkami v jesennom stáročnom parku. Dajte si kávičku a koláčik v štýlovej kaviarni Sisi a pozrite si v hoteli Alžbeta apartmán, kde strávila 21 dní rakúska cisárovná Alžbeta, zvaná Sisi, či jej múzeálny apartmán. Pookrejete na tele i na duši,“ odporúča Šatanková.
 
 
Firmy, ale aj samotní klienti v posledných rokoch čoraz viac investujú do svojho zdravia. Využívajú pritom rekondičné, liečebné a wellnes pobyty. Čoraz viac sa presadzuje incentívna, zážitková turistika. V posledných rokoch medziročné rastie návštevnosť, k čomu prispievajú rekreačné poukážky pre zamestnancov.
 
Vlajková loď Bardejovských Kúpeľov - Hotel Alexander láka čím ďalej, tým viac. (Zdroj: paperlife.sk)
 
„Najnovšie sa črtá trend vyššieho záujmu klientov o vyššie kategórie izieb a jednoposteľové izby. Na takéto požiadavky a služby je hotel Alexander po všetkých stránkach vybavený. Klienti hotela Alexander oceňujú predovšetkým vysokú úroveň služieb, vynikajúcu kuchyňu, atraktívne možnosti trávenia voľného času v kúpeľnom prostredí i úroveň personálu, vyškoleného priamo pre tohto zariadenie,“ vyzdvihuje obchodná riaditeľka.
 
Aktuálna ponuka
 
Akciové pobyty v hoteli Alexander sú s plnou penziou, balíčkom atraktívnych procedúr, neobmedzeným vstupom do wellness hotela Ozón, aj hotelového wellness v hoteli Alexander.
 
Procedúry na osobu: 1x minerálny kúpeľ (15 min. kúpeľ + 15 min. oddych), 1x soľná jaskyňa (45 min.), 3 x denne pitná kúra na kolonáde. Rozpis procedúr dostane klient pri check in-e.
 
Akciový pobyt Vital v Hoteli Alexandre si môžete rezervovať za celoročne zvýhodnené ceny: Pobyt pre 2 osoby (1/2 izba): Víkendový (nástupný deň na pobyt je štvrtok, piatok, sobota a nedeľa): 399 €/2 noci alebo 570 €/3 noci.
 
 Akciové pobyty v hoteli Alexander sú s plnou penziou, balíčkom atraktívnych procedúr, neobmedzeným vstupom do wellness hotela Ozón, aj hotelového wellness v hoteli Alexander. (Zdroj: paperlife.sk)
 
Počas týždňa (nástupný deň na pobyt je pondelok, utorok alebo streda): 359 €/2 noci alebo 510 €/3 noci Pobyt pre 1 osobu (1/1 izba): Víkendový (nástupný deň na pobyt je štvrtok, piatok, sobota a nedeľa): 219 €/2 noci alebo 315 €/3 noci. Počas týždňa (nástupný deň na pobyt je pondelok, utorok alebo streda): 199 €/2 noci alebo 285 €/3 noci
 
Deti do 15 rokov – v cene ubytovanie, strava, 1x vstup do soľnej jaskyne, neobmedzený vstup do Wellness Spa – iba bazénový svet. Procedúra a wellness len v sprievode rodiča. Parkovisko pri hoteli grátis, bezplatné Wifi pripojenie - k dispozícii je detské ihrisko pred hotelom + detský kútik v CLUB CAFÉ v priestoroch kaviarne hotela. Hotelové kino (v prevádzke podľa rozpisu).
 
Na požiadanie je možné spojiť aj 2+2 noci, 2+3 noci a 3+3 noci. Viac informácií na : https://www.hotelalexander.sk/, 054/477 6001, 6002, 6009, hotelalexander@kupele-bj.sk, www.kupele-bj.sk, Centrálne rezervačné oddelenie: Tel.: 054/477 4470, 4450, 4500, 4440 E-mail: rezervacie@kupele-bj.sk, marketing@kupele-bj.sk. 
(11:30, red.)
Diskusia
Pridať komentár