Hokejisti Bardejova naložili Sabinovu

1702x
20. Október 2024
Druhá formácia štyri góly, Nechaj a Maliňák 2+2 
 
V 4. kole tretej najvyššej súťaže Hornošarišania víťazne zvládli sériu troch zápasov základnej časti s regionálnymi súpermi. O gólostroj proti Sabinovu sa postarala druhá formácia. Maliňák s Nechajom dali po dva góly a pripísali si aj po dve asistencie. Koniar exceloval so štyrmi.
 
Čaká ich náročnejšia séria zápasov
 
Štvorbodový v zápase Adam Nechaj svoje vydarené vystúpenie komentoval takto: „Po nedobrom úvode sme sa rozbehli a potom sa nám darilo a padalo. Naša formácia v takejto zostave hrala prvý zápas. Zraneného Žiaka slušne nahradil Maliňák. Ďalšie zápasy určite nebudú také jednoznačné. Cez t ýždeň sa musíme pripraviť a nastupovať v plnej sile a zvládnuť to. Veríme si."
 
Kormidelník Matúš Lúč dávnejšie predpovedal, že v základnej časti po zápasoch so slabšími súpermi nastane ozajstná konfrontácia kvality.
 
„Každý zápas je iný. Dnes sme v prvej tretine začali zle. No chlapci sa prebrali. Hráme na štyri formácie. Aj druhá formácia ukázala, že od zápasu k zápasu je to lepšie. Čakajú nás ťažšie skúšky. Cestujeme do Brezna a potom doma Dolný Kubín."
 
Štatistika a zostavy
 
Bardejov - Sabinov 9:1 (1:0, 5:0, 3:1)
 
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Kaľavský (43:50 Krochta) - Polaček, Palko, Tomčák, Šoltís, Hvila - Hopkovič, Danko, Maliňák, Koniar, Nechaj - Koksharov, Šándor, Solomončak, Lopáček, Šimčák - Mester, Macko, Miškuf, Lamáč. Tréner Matúš Lúč.
 
Sabinovčania nastúpili v tejto zostave: Fekete (14:51 M. Vilček) - Guntáš, Falat, Paulovský, Kivader, T. Vilček - Ratica, Chovan, Goffa, Garaj, Kozma - Cima, Jursa, Radačovský, Macala, Hudaček, Letko. Tréner Daniel Bortňák.
 
Ďalšie výsledky 4. kola: Gelnica - Rimavská Sobota 2:9, Kežmarok - Dolný Kubín 3:4. Program 5. kola 26. 10. Sabinov - Gelnica, Brezno - Bardejov, Rimavská Sobota - Kežmarok. Poradie v tabuľke: 1. Bardejov (zápas menej) 9 b (skóre 19:2), 2. Rimavská Sobota 9 (27:12), 3. Dolný Kubín 9 (20:14), 4. Brezno (zápas menej) 6 (11:11), 5. Kežmarok 3 (14:18), 6. Gelnica 0 (4:17), 7. Sabinov 0 (6:27).
(18:47, J. Ščerbík)
Diskusia
Pridať komentár