Zapojte sa do výtvarnej a fotografickej súťaže

781x
21. Október 2024
Už ste sa vy alebo vaše deti zapojili do fotografickej a výtvarnej súťaže? Neváhajte, prihláste sa a získajte darčeky
 
Výhercovia sa môžu tešiť na darčeky (Zdroj: FB Košice - Mesto Košice)
 
V septembri v rámci Európsky týždeň mobility Slovensko vyhlásilo mesto Košice v spolupráci s IDS Východ a Dopravný podnik mesta Košice, a.s. (DPMK) výtvarnú a fotografickú súťaž.
 
Výtvarná súťaž
 
Súťaž je rozdelená do dvoch kategórií: pre deti do 6 rokov a pre deti do 12 rokov. Úlohou je vytvoriť kresbu na tému MHD v našom meste. Hotové výkresy je potrebné odovzdať do schránok, ktoré sú umiestnené vo vestibule na Magistráte mesta Košice na Tr. SNP 48/A, v zákazníckom centre DPMK. na Rooseveltovej ulici a v sídle IDS Východ na Bačíkovej 7. Na zadnú stranu obrázka je potrebné uviesť meno, priezvisko, vek autora, telefónne číslo a e-mail zákonného zástupcu alebo školy, resp. škôlky. Diela budú vystavené priamo v autobusoch DPMK, kde ich budú môcť obdivovať cestujúci. Výhercovia sa môžu tešiť na darčeky.
 
 Súťaž má dve kategórie – integrovaný dopravný systém a mestská doprava v Košiciach (Zdroj: FB Košice - Mesto Košice)
 
Fotografická súťaž
 
Táto súťaž má dve kategórie – integrovaný dopravný systém a mestská doprava v Košiciach. V kategórii integrovaný dopravný systém je cieľom zachytiť rôzne druhy verejnej dopravy na jednej fotografii, ako napríklad regionálne a mestské autobusy. V kategórii mestská doprava sa súťažiaci zamerajú na dopravu v uliciach Košíc, kde budú môcť zachytiť autobusy a električky v mestskom prostredí. 
 
Súťažné fotografie je možné poslať prostredníctvom e-mailu na info@idsvychod.sk s riadne vyplneným menom, priezviskom, telefónnym číslom a e-mailom autora. Výhercovia v oboch kategóriách získajú mesačný celosieťový lístok na regionálnu autobusovú dopravu na východe Slovenska a ďalšie darčeky. Obe súťaže prebiehajú do 31. októbra 2024. Neváhajte a zapojte sa.
(13:40, red.) 
Diskusia
Pridať komentár