Podporte projekt, o peniaze žiada klub z Malcova

25x
08. Jún 2016

Futbal to je hra!

fotka34.jpg

Žiadajú o podporu

 

Nadácia Slovenskej sporiteľne vyhlásila už 7. ročník grantového programu Futbal to je hra! Jeho cieľom je skvalitniť podmienky pre hranie futbalu detí vo všetkých regiónoch Slovenska.

O grant požiadali futbalové kluby a telovýchovné jednoty, ktoré sa venujú práci s mládežou minimálne tri roky, ako aj slovenské mestá a obce do 15 tisíc obyvateľov. Zapojil sa aj okres Bardejov.

V programe Futbal to je hra! je možné žiadať o grant na nákup športového vybavenia (napr. dresy, lopty, bránky, siete), na nákup technického vybavenia (kosačka, stopky) či na rekonštrukcie menšieho rozsahu, ktoré skvalitnia podmienky pre hru alebo zvýšia kvalitu ihriska (šatne, sprchy, toalety, závlahový systém a pod.).

Nadácia Slovenskej sporiteľne rozdelí sumu 60 tisíc eur medzi najprínosnejšie futbalové zámery v mestách a obciach na celom Slovensku na základe výsledkov verejného hlasovania. 

„Naši najmenší si zaslúžia pekné detstvo, na ktoré budú celý život spomínať ako na najkrajšie obdobie života. Prostredníctvom TJ Javorina Malcov je snahou dobrovoľníkov splnenie tohto cieľa, ktorý je hlavným hnacím motorom pri práci s mládežou. Zlepšením tréningových podmienok, nákupom materiálneho vybavenia a úpravou futbalového ihriska je naším cieľom vytvorenie podmienok na otvorenie futbalovej prípravky, ktorú budú môcť navštevovať deti už od ranného veku. Začlenením rómskych detí do aktivít klubu chceme apelovať na nutnosť podporovať talenty zo všetkých sociálnych oblastí,“ píše sa v grante.

Hlasovať a podporiť Malcov môžete tu: http://www.pomahajtesnami.sk/projekt/355

(10:15, red)

 

BERsiCOMP.sk

http://ahoj.tv/firmy/detail/ber_si_comp.html

Bersicomp.jpg

Diskusia
Pridať komentár