Pre minihádzanárky druhé miesto

10x
22. Jún 2016

Bardejovčankám sa darilo

13516314_1399535930061688_8597135596011471230_n.jpg

Spoločne s trofejou 

 

Hádzanárky Bardejova sa predstavili na turnaji v Košiciach. Z troch zápasov vyhrali dvakrát a skončili na druhom mieste. Informuje R. Handuel:

„Dňa 19.6.2016 sme sa zúčastnili posledného turnaja v tejto sezóne a posledný turnaj v tomto obsadení, pretože päť dievčat prestupuje do vyššej vekovej kategórie. Pôvodne to mal byť pre našu vekovú kategóriu dvojdňový turnaj a malo sa hrať dvojkolovo, ale žiaľ nepricestovali niektoré družstvá, tak usporiadatelia zvolili takúto variantu. Hralo sa iba po jednom zápase. Naše dievčatá v prvom zápase, proti ŠŠK Bemaco Prešov sa trochu trápili, hlavne v prvom polčase, ale v druhom zabrali a súpera zdolali. Druhý zápas bol poznamenaný hlavne únavou. Nastúpiť na dva ťažké zápasy hneď po sebe nebolo správne, ale museli sme aj túto prekážku zdolať. FHT Košice hrali doma a keďže prvý zápas proti podstatne slabšiemu súperovi im neubral toľko síl porazili nás.
Posledný zápas bol už pre nás z tých ľahších, aj keď dievčatá už mali za sebou dva ťažké zápasy za sebou.


Výsledky:
HC Bardejov-ŠŠK Bemaco Prešov 1 10:6 (5:4)
HC Bardejov-FHT Košice 10:20 (6:11)
HC Bardejov-ŠŠKBemaco 2 18:8 (12:1)

Zostava družstva a góly:
Sofia Varcholová 11, Sofia Lukáčová 4, Noemi Guteková, Tamara Gefertová, Klaudia Jimenéz 1, Lily Jimenéz, Klaudia Šimičeková 18, Lucia Rychliková 2, Sára Germanová 3, Tamara Haneková, Viktória Loyová, Amália Loyová, Bejka Randárová

„Päť dievčat už natrvalo postupuje o kategóriu vyššie k mladším žiačkam. Sú to Marianna Novotná, Sofia Varcholová, Sofia Lukáčová, Klaudia Šimičeková, Kladia Jimenéz. Všetky dievčatá hrali niekoľko rokov minihádzanú, ktorá je veľmi dobrým odrazovým mostíkom pred vstupom do veľkej hádzanej. Verím dievčatám, že v družstve mladších žiačok budú prínosom. Každá z nich je veľmi talentovaná a verím, že o nich ešte budeme počuť, tak ako o Marianke Novotnej, ktorá je už teraz platná hráčka v družstve žiačok, ktoré sú od nej poniektoré aj o dva roky staršie,“ dodal Hanudel.

(19:15, red, R. Hanudel)

 

BERsiCOMP.sk

 http://ahoj.tv/firmy/detail/ber_si_comp.html

Bersicomp.jpg

Diskusia
Pridať komentár