Heľenine oči, Gamba a Reza to na štadióne roztočili

13x
27. Jún 2016

Druhý ročník festu sa vydaril

Reportáž z festivalu 

 

V sobotu sa v areáli futbalového štadióna v Bardejove uskutočnil druhý ročník Štadión festu.  Program odštartoval dopoludnia a postupne sa na pódiu predstavili viacerí speváci či hudobné skupiny.  Počas horúceho dňa boli k dispozícii stánky s občerstvením, návštevníci si mohli pochutnať na grilovanom mäsku alebo klobáse.

Deti mohli využiť viaceré atrakcie, či už trampolínu alebo nafukovací hrad. AFCommunity deťom maľovali tváre, zasúťažiť si mohli aj v strelách na futbalovú bránku, pripravené boli hodnotné ceny. Partizán zároveň robil nábor budúcich futbalistov alebo futbalistiek. Svoju techniku prezentovala vojenská polícia.

Na pódiu sa najprv predstavili Muzikanci Raslavicke, Rockmotive či reper Gamba.  Svoje umenie predviedla aj Lina Mayer, DIP, Tu a teraz alebo 4 Summers. Večerným ťahákom bol Kabát revival a prešovská skupina Heľenine oči, ktorá prítomných dostala do varu. Do Bardejova zavítali aj farmári Reza a Božka. Na ďalší ročník by organizátori chceli mať k dispozícii už aj vynovené kúpalisko. Druhý ročník Štadión festu sa aj tento rok vydaril.

(20:30, M. Baranová)

uspes firmy.jpg

AB top.jpg

1030
Diskusia
Pridať komentár