Futbalový kemp sa aj tento rok vydaril

9x
16. Júl 2016

Už štvrtý ročník kempu sa aj tento raz vydaril

deň 5 (7).jpg

Futbalový kemp sa vydaril

 

Prvý prázdninový týždeň patril dennému futbalovému kempu, ktorý zorganizoval futbalový klub Partizán Bardejov.  Kemp bol určený tak pre chlapcov, ako aj pre dievčatá.  Na štvrtý ročník kempu zavítalo takmer štyridsať detí, nielen tie, ktoré hrajú futbal za klub Partizán.

Pre deti bol pripravený bohatý program od rána až do popoludnia, okrem futbalu a rôznych hier boli pripravené aj mnohé aktivity. Nechýbal ani vstup na letné kúpalisko či na výlet do ZOO Košice.  Organizátori pre deti pripravili bohatý program, ktorý deti zaujal.

Na kemp zavítali aj futbalistky a futbalisti A tímu, ktorí si s deťmi zahrali futbal a predviedli im futbalové triky s loptou.

Malí futbalisti v Bardejove začínajú so športovou  prípravou už vo veku 5 či 6 rokov. To vyžaduje úzku spoluprácu s rodičmi. Tí musia malého futbalistu dopraviť na tréning i z tréningu a často s ním tam aj ostávajú. To vyžaduje  veľa času aj obetavosti, a tak sa im oddiel rozhodol aspoň týmto spôsobom odvďačiť. A keďže v Partizáne sa o mládeži iba nerozpráva, ale sa pre ňu aj niečo robí, Partizán poskytol pre kemp priestory, techniku, športové pomôcky, ihriská i kúpalisko.

Kemp nie je tak celkom futbalový a od typicky futbalových sa líši tým, že sa deťom poskytuje viac priestoru aj na iné hry a aktívny oddych. Prvoradé je však urobiť nádejným futbalistom pekné prázdniny.

(13:55, red, foto: P. Cingel)

 

Restaurant Stadion a Pension

http://ahoj.tv/firmy/detail/restauracia_stadion.html

box.jpg

 uspes firmy.jpg

1044
Diskusia
Pridať komentár