V Bardejove skončil aj najlepší strelec, chcú posilu zo zahraničia

6x
17. Júl 2016

Trénujú dvojfázovo

13728958_1350796818268219_7056459846171385792_n.jpg

Futbalisti Partizána sa pripravujú na nový súťažný ročník

 

Futbalisti Partizána Bardejov sa poctivo pripravujú na nový súťažný ročník, ktorý odštartuje už  6.8.2016. Hornošarišania v prvom majstrovskom zápase privítajú celok Hanisky.

Medzitým zverenci trénera Jozefa Kukulského trénujú v domácich podmienkach, zhruba dvakrát do týždňa odohrajú prípravný zápas. Naposledy vyhrali nad Bardejovskou Novou Vsou 2:1 a prehrali v Krosne 2:4.  Káder opustilo niekoľko hráčov, očakávajú sa aj nové tváre.

„Po odchode hráčov ako Čikoš-Pavličko, Gagnon, Milunovič a Sipľak je to ťažké, káder ešte musíme doplniť. Zranený je aj Kuhajdík.  Mali sme v lige mladý káder, teraz je ešte mladší. Chlapci sú vývoja schopní, ale ťažko budú hneď konkurovať skúseným hráčom.  Druhú ligu chceme zachovať, musíme káder doplniť minimálne o troch futbalistov. Musí sa zísť konkurencia a kvalita. Uvidíme, ako sa nám to podarí. Máme záujem aj o niektorých ligových chlapcov, možno niektorých na výmenu, chceme ešte kvalitného útočníka zo zahraničia. Všetko je to v štádiu riešenia a verím, že vhodnými typmi káder doplníme,“ prezradil tréner Bardejova Jozef Kukulský.

V stredu mali Bardejovčania odohrať prípravný zápas proti maďarskému celku Kisvárda, no súper nemohol pricestovať a tak sa proti sebe postavili Partizán a Bardejovská Nová Ves.

„S Kisvárdou sme už hrali asi tri zápasy, je to kvalitné druholigové družstvo, no aj Bardejovská Nová Ves dnes ukázala veľmi disciplinovanú hru hlavne v defenzívnej časti. Je to pre nás dobrá previerka pred domácimi zápasmi, lebo viacero družstiev bude vychádzať z defenzívy a bude hrať na brejky. Gól sme dostali zo štandardky, už po zápase v Poľsku som avizoval, že tie štandardné situácie nie sú dominantné v našej príprave, trošku to podceňujeme, dnes sme opäť dostali gól. Budeme musieť tvrdo pracovať, hráči k tomu musia pristúpiť zodpovednejšie,“ ohodnotil domáci prípravný zápas tréner Partizána a pokračoval.

„Som veľmi rád, že hráči k tomuto zápasu pristúpili veľmi zodpovedne, nič nepodcenili. Boli sme aktívni, hrali sme smerom dopredu, vytvárali sme si šance. Novú Ves podržal skúsený brankár Molčan.“

Futbalisti trénujú dvojfázovo, potrebné je vylepšiť finálnu koncovku a zakončenie.  „Čaká nás náročná sezóna, len tým, že budeme rozprávať a nebudeme pracovať, tak sa neposunieme vyššie. Chceme hrať atraktívny futbal,“ dodal v rozhovore J. Kukulský.

Najbližšie sa hráči predstavia na domácej pôde v sobotu 23.7., súperom im bude Trebišov.

 

Bardejovská Nová Ves – Partizán Bardejov 1:2 (0:1)

Góly: 15. Ivanko-Macej 0:1, 57. Fiľakovský 1:1, 90. Sova 1:2

BNV:  Molčan – Knap, Mihaľ, Fiľakovský, Liček, Kiseľ, Mihaľov, Stachura, Vasilak, Macečko, Jančošek, striedali: Kaščák, Maxin, Haniš

Bardejov: Gmitter – Hanuščák, Staš, Šosták, Belunek, Jacko, Grohoľ, Ivanko-Macej, Verčimák, Makela, Pyda, striedali: Novák, Ľalík, Ducár, Sova, Kukulský, Bialončík, Nemergut, Konkoľ

(18:00, red, foto: P. Cingel)

 

Darius Zdziebko Photography

http://ahoj.tv/firmy/detail/darius_zdziebko_photography.html

reklama II.jpg

1045
Diskusia
Pridať komentár