V Bardejove sa uskutočnil už 19. ročník plážového volejbalu

26x
27. Júl 2016

Bardejovský plažák aj tento rok zaujal

Reportáž

 

Prednedávnom sa v Bardejove uskutočnil už devätnásty ročník plážového volejbalu, tak ako pred rokom, aj tento raz sa akcia uskutočnila v športovom areáli pri Bellevue. Organizátorom sa stal Volejbalový klub Bardejov a športový klub BLS Bardejov.

Na B-turnaj majstrovstiev Slovenska  zavítalo pätnásť mužských dvojíc a jedenásť ženských, súťažilo sa aj v kategórii mix a v kategórii seniori.  Medzi mužmi pozornosť pútala dvojica Michal Červeň a Roman Ondrušek, pri ženách to boli sestry Murínové, každá však hrala s inou partnerkou. Na turnaji sa predstavili viacerí Bardejovčania.

Aj keď sa celá akcia vydarila, neprialo jej počasie, ktoré bolo nepriaznivé počas všetkých troch dní, teda od piatka do nedele.  Bardejovského plažáka sa aj tento krát zúčastnil domáci hráč Roman Ondrušek, ktorý sa spolu s Prešovčanom Michalom Červeňom tešili aj z celkového víťazstva. 

Tento turnaj patrí do B kategórie majstrovstiev Slovenska,  zároveň je aj súčasťou východoslovenského pohára.  Medzi ženami sa najviac darilo dvojici Katarína Kapráľová – Silvia Murínová.

Najbližšie sa v Bardejove uskutoční druhý ročník jarmočného mixového turnaja v plážovom volejbale dvojíc, odštartovala už aj mužská letná liga a takisto letná liga v plážovom volejbale trojíc.

Výsledky 19. ročníka:

Ženy: 1. miesto S. Murínová – K. Kapráľová, 2. P. Obermanová – Ľ. Revajová, 3. N. Murínová – A. Görcsosová

Muži: 1. miesto M. Červeň – R. Ondrušek, 2. M. Jura, V. Semanišin, 3. P. Germuška – J. Gondžúr

(17:30, j, M. Baranová)

 

Mucko

Predajňa s cukrárskymi výrobkami

http://ahoj.tv/firmy/detail/mucko_html

mucko ahojbardejov.sk (2).jpg

1054
Diskusia
Pridať komentár