Bardejovčania sa zúčastnili na Majstrovstvách sveta

5x
31. Júl 2016

Bardejovčania reprezentovali Slovensko

st júl 2016 ahojbardejov.sk (8).jpg

Nabrali nové skúsenosti

 

Je dobojované. Naši juniori sa z ich vôbec prvej účasti na Majstrovstvách sveta síce nevrátili s medailami na krku, ale zato s úsmevmi na tvári. Chlapci sa umiestnili na piatej priečke, no získali obrovitánske skúsenosti, spoznali množstvo nových ľudí z rôznych kútov sveta a sú bohatší o kopec neopakovateľných zážitkov. Každopádne treba dodať, že vzhľadom na to, že sa tomuto športu začali naplno venovať len nedávno je to ako pre nich tak aj pre celý klub FoosForLife obrovský úspech. 

Juniorské zlato si nakoniec vybojoval vynikajúci Vojta Holub, ktorý je členom nášho sesterského klubu FoosForLife spoza rieky Moravy. K tomuto neskutočnému triumfu mu zo srdca blahoželáme.

Salzburgské Majstrovstvá sveta v mene klubu FoosForLife hodnotíme pozitívne. Na našich mladých gladiátoroch bolo v posledný deň jasne vidieť, že im tento turnaj veľmi prospel. Osvojili si nové štýly hry, zlepšili sa v hernej technike ale týchto pár dní prispelo aj k ich celkovému osobnostnému rastu, nakoľko sa naučili lepšie zvládať psychycky náročné situácie a samozrejme si v značnej miere preskúšali svoje vedomosti z angličtiny nakoľko to bol jediný spôsob, ktorým sa mohli dorozumieť s ostatnými účastníkmi turnaja. Veríme však, že budúcoročné zlato sa už bude ligotať v poličkách našich reprezentantov.

 

Všetky podujatia a akcie z celého okresu Bardejov nájdete v kalendári

http://ahoj.tv/kalendar/mesiac/07/2016/ 

 

Nakoniec ešte raz ďakujeme našim sponzorom a všetkým, ktorí sa podieľali na tom, že sa Majstrovstvá sveta pre našich mladých športovcov stali skutočnosťou.

Človek dokáže čokoľvek, iba ak si to praje celým svojim srdcom!

Hlavní partneri slovenského juniorského reprezentačného tímu:

Foosforlife Team Slovakia a Foosforlife Team Czech Republic - nech sa nám netúlajú
B-Cool.sk - za každých okolností
Edymax - Práca pre Vás
AUTOŠKOLA EKOMIDO
FUS - foosball slovakia - Foosballová únia Slovenska - foosball spája
Piváreň Garžoľ
Stolny Futbal

Hlavný mediálny partner Bardejovských hráčov:

Spravodajský portál Ahoj Bardejov.sk

(16:35, L. D. Dang)

 

Excalibur gym & fitness

http://ahoj.tv/firmy/detail/excalibur_gym_a_fitness.html

e5.jpg

1057
Diskusia
Pridať komentár