Odštartoval už štvrtý ročník Tuning show Bardejov

106x
06. August 2016

Námestie sa aj tento rok zaplnilo


Reportáž


Dnes (sobota, 6. augusta 2016) v dopoludňajších hodinách odštartoval už štvrtý ročník podujatia pod názvom Tuning show Bardejov. Od deviatej hodiny začali na Radničné námestie prichádzať desiatky áut, ktoré zaujali hneď na prvý pohľad. Vstup do centra mesta bol z Veternej ulice. Okrem áut z Bardejova a zo Slovenska prišli na Horný Šariš aj priaznivci spoza severných hraníc.  

„Tuning show je, samozrejme, o tuningu, ale v prevažnej miere o tom vizuálnom tuningu. Sme statické podujatie, ktoré sa podobá skôr na výstavu. Tuning show Bardejov ponúka jedinečné prostredie, jedinečné autá a jedinečnú atmosféru. Nie je len o leštenkách, ale aj o audio autách, veteránoch, štýlových motorkách a o všetkom odlišnom, čo brázdi naše cesty,“ prezradil organizátor podujatia Daniel Roman. Ocenenie získal aj najkrajší interiér či najkrajšie kolesá. Ocenenie dostal aj najvzdialenejší účastník. 

Počas celého dňa bol pripravený bohatý program. 

Od deviatej odštartovalo oficiálne zahájenie podujatia, následne sa autá registrovali do súťaží, otvorený bol stánok s tombolovými lístkami. Na pravé poludnie majitelia svoje autíčka predstavili širokej verejnosti na plachte pred pódiom, o 13.00 to bolo meranie Car Audio a hlučnosť výfukov.  Počas celého programu boli pre účastníkov a návštevníkov pripravené rôzne súťaže, podvečer to už bola jazda mestom, vystúpila aj tanečná skupina AFCommunity, Emily a Justice, za nimi to bol Slipo a Hajtkovič a večer uzavrel DJ Carry z Poľska.

(13:05, aktualizované 7.8.2016, 15:00, red) 

 

Kat house - caffe bar

http://ahoj.tv/firmy/detail/kat_house_caffe_bar.html

kat house (3).jpg

1060
Diskusia
Pridať komentár