My sme Bardejov - známy pivovar zaplnil námestie

6x
09. August 2014

My sme Bardejov - Radničné námestie sa zaplnilo

šariš .jpg

V sobotu 9.8.2014 sa Radničné námestie v Bardejove zaplnilo pivom. Známy pivovar pripravil pre domácich i pre návštevníkov historického mesta bohatý program, ktorý začal o 14:00 hod. 

af.jpg

Bohatý program odštartovala tanečná skupina AF Comunnity, čo je zoskupenie dvoch bardejovských tanečných skupín - TS Anjeli a TS FäTTy. Nasledovali vystúpenia Gypsy Chipsy a The Fusion. Po nich sa na pódiu predstavila hudobná skupina Yelllowe. Nechýbal ani majster sveta v triale Ján Kočiš, ktorý predviedol niečo zo svojho repertoára. 

Po 17:30 boli Zlatou tehlou ocenené futbalistky Partizána Bardejov, ktoré si v uplynulej sezóne vybojovali postup do prvej celoslovenskej ligy. Za nimi sa predstavila hudobná skupina Incognito a primátor Bardejova B. Hanuščak spolu s vedúcim oddelenia kultúry M. Chomom odovzdali aj druhú Zlatú tehlu - tentokrát študentke Gymnázia Leonarda Stockela V. Čepigovej, ktorá výborne reprezentovala mesto Bardejov a z medzinárodnej olympiády v ruskom jazyku si odniesla z Moskvy zlatú medailu. 

Podvečer sa na námestí predstavil Peter Bič Projekt, za nim Marián Čekovský a Katka Knechtová. Námestie sa zaplnilo, na svoje si prišiel každý. 

Návštevníkov počas celého dňa sprevádzal známy moderátor Junior. 

(19:10, m, red)

 

452
Diskusia
Pridať komentár