Policajti si posvietili na železničné priecestia

6x
23. September 2016

Železničné priecestia

priecestie.jpgV stredu 21.9.2016 sa v kraji uskutočnila policajná akcia s názvom Priecestia. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove si posvietilo na dodržiavanie všeobecne záväzných právnych predpisov o bezpečnosti a plynulosti železničnej dopravy účastníkmi železničnej prepravy.

Policajti kontrolovali hlavne dodržiavanie zákazu požívania alkoholických nápojov alebo iných návykových látok vodičmi vozidiel i dodržiavanie ustanovení pravidiel cestnej premávky jej nemotorovými účastníkmi.

V celom Prešovskom kraji akciu vykonávali desiati policajti zo železničnej a dopravnej polície a skontrolovaných bolo osemnásť priestupkov.

Zistených bolo až štrnásť priestupkov.

(13:20, red)

 

 

Basketbalový turnaj v Bardejove

http://ahoj.tv/kalendar/detail/1320/xi._rocnik_cena_jana_sidimaka.html 

Od piatka (23.9.2016) do nedele (25.9.2016) sa v Bardejove uskutoční už jedenásty ročník medzinárodného turnaja Cena Jána Sidimáka. Hrať sa bude v troch kategóriách – juniorky, kadetky a mladšie žiačky na troch miestach – v Športovej hale, v telocvični športovej haly a v telocvični na ZŠ Vinbarg.

„Súťažiť sa bude v troch kategóriách, práve v tých, v ktorých nastúpime do súťaže. Na kvalitnom turnaji sa predstavia okrem slovenských družstiev aj celky z Poľska a Ukrajiny. Zo Slovenska do Bardejova zavítajú celky dva celky z Popradu a tri z Košíc, z Poľska sa predstaví Krakov, Krosno, Rzeszow, N. Sacz a reprezentácia Podkarpatia a z Ukrajiny sa v Bardejove ukáže Ľvov,“ uviedol šéftréner BKM Bardejov Ladislav Mojdis.

Turnaj má každým rokom vyššiu kvalitu a aj jedenásty ročník má predpoklad byť úspešný. „Tým, že sú teraz tri kategórie, sú tu nové družstvá, o turnaj v Bardejove je záujem. Budúci rok chceme mať aj družstvá z Bieloruska, máme prísľub od istej trénerky, že nám možno dotiahne družstvo z Írska. Chceme mať aj celok z Maďarska,“ pokračoval Mojdis.

Juniorky budú svoje zápasy hrať v Športovej hale, kadetky na Vinbargu a mladšie žiačky v telocvični ŠH. Prvé zápasy začínajú už v piatok od 15.00 hod. 

14355592_1354663974563236_2271727231460020746_n.jpg

 

Diskusia
Pridať komentár