S novým školským rokom nové zmeny

8x
18. August 2014

Spojili sa dve tanečné skupiny

Tvoríme, inšpirujeme, realizujeme.. Dnešná doba kladie na nás väčšie nároky ako očakávame, preto ani ja/my/vy nechceme zaostávať a chcem/chceme/chcete posúvať sa vpred najlepšie ako sa dá.

Tísíc hodín, tisíce krokov, tisíce tváričiek, skladieb a vystúpení. Uvediem fotografiu, ktorú mám najradšej, fotografiu, ktorá obehla pár článkov, pár krásnych zmienok a hlavne veľký úsmev tých, čo za to všetko môžu.. J a to na nech nie sú všetci tí, ktorí posúvajú ďalej.. 

Tanečná skupina FäTTy a tanečná skupina Anjeli fungujúce pod zastrešením Spojenej cirkevnej školy sv. J.Bosca sa už počas pomaličky uplynulého leta predstavila svojími tanečnými show na rôznych podujatiach mesta Bardejov pod spoločným názvom AFCommunity (Anjeli FäTTy Spoločne). Nie! Nemýlte si nás, toto nie je reklama, toto je „vysvetlivka“ názvu tanečnej skupiny, ktorá ostala srdcom na správnom mieste..

AFCommunity ďakuje všetkým priaznivcom za potlesky a podporu... V novom školskom roku sa tešíme na nové veci.. Ďakujeme.. S láskou...

10617308_10202621802690831_1451135682_n.jpg

(18:20, S. Mihoková)

Diskusia
Pridať komentár