Žiaci sa zabávali na deviatom školskom plese

233x
01. Február 2017

9. školský ples žiakov ZŠ Bartolomeja Krpelca

4. zš_ples (1).JPG

Pre študentov boli počas prestávok pripravené rôzne súťaže

 

Nádherne vyzdobená sála, slávnostné oblečenie, super atmosféra. Áno, ďalší ples je za nami.  Deviaty v poradí. Pre nás, deviatakov, je to posledný ples, pre siedmakov prvý. Organizáciu si vzala pod patronát trieda IX.A pod vedením svojej triednej učiteľky a o tom, že bol výnimočný, svedčil neustále plný parket baviacich sa žiakov. Dievčatá vymenili rifle a blúzky za nádherné šaty rôznych farieb, chlapci sa prezliekli za pravých gentlemanov. Aspoň v túto chvíľu sme sa všetci cítili ako princovia a princezné.

V úvode vystúpila tanečná skupina AFComunity a po ich desaťminútovom vystúpení zástupkyňa našej školy slávnostne otvorila prestrihnutím stuhy ples. Bol to krásny večer strávený so svojimi spolužiakmi či kamarátmi. Zábava bola skvelá, každý sa bavil, nikto neposedával na stoličkách. Do tanca nám púšťal hudbu DJ BOBOR. Ani tento rok Bobor nesklamal. Dodal plesu ten správny náboj.

O chutné jedlo sa nám postarali naše šikovné kuchárky, nechýbala ani bohatá tombola od štedrých sponzorov. Počas prestávok sme si aj zasúťažili. Času bolo málo, zábava skvelá. Ani sme sa nenazdali a blížil sa koniec plesu. Ale čo by to bol za ples, ak by sme nevyhodnotili a neodmenili najlepšieho tanečníka/tanečníčku plesu a nevyhlásili kráľa i kráľovnú?  V závere žiaci IX.A a IX.C poďakovali svojim triednym učiteľkám, naposledy si zatancovali, odfotografovali sa a unavení, ale šťastní a plný zážitkov sme sa všetci rozutekali domov. Spomienky na tento večer budú ešte dlho rezonovať v našich mysliach. Sme všetci radi, že sme súčasťou tejto školy a že naša škola organizuje takéto a iné skvelé akcie.

(14:20, Patrícia Greifová, žiačka IX.A)

Tenisová akadémia plagát.jpg

1189
Diskusia
Pridať komentár