Žiaci sa vybrali do Malcova a k Livovskej Hute, pomáhali lesníkom

16x
09. Február 2017

Lesníci

P1080887.JPG

Pomáhali

 

Tohoročná zima je veľmi mrazivá a bohatá na sneh, preto je veľmi krutá pre lesnú zver. Rozhodli sme sa, že pomôžeme lesníkom pri ich starostlivosti o ňu.

V pondelok 6.2. sa žiaci 3. B a 7. E triedy zo Základnej školy na Komenského 23 zúčastnili zaujímavého, poučného a veľmi pekného podujatia. V lesníckom Ekocentre v Malcove nás privítal Slavomír Hanko so svojimi spolupracovníkmi. Dozvedeli sme sa o pobytových znakoch zveri, zistili, ako môžeme zver prikrmovať. Nakoniec sme si zasúťažili pri spoznávaní zveri podľa zvukov, ktoré vydávajú. Potom nás autobus odviezol ku lesu pri Livovskej Hute, kde sme doplnili zásoby do krmelca.

Priniesli sme so sebou seno, orezky ovocia a zeleniny, kukuricu, gaštany aj suchý chlieb. Aj keď sme žiadnu zver nevideli, veríme, že si na našich dobrotách pochutila. Sme radi, že sme našou troškou prispeli k tomu, aby táto krutá zima bola pre zver znesiteľnejšia.

Ďakujeme lesníkom aj našim p. učiteľkám za krásne a užitočne strávené predpoludnie.

(20:30, žiačky 7. E)

 

Spoločnosť RatH interier, s. r. o. bola založená v roku 2008. Za dobu svojej existencie sa na trhu presadila v oblasti zariaďovania interiérov bytov, domov a kancelárií.

Svojim zákazníkom poskytujeme komplexné služby od poradenstva a architektonického návrhu – aj priamo v domove zákazníka – cez výber materiálov a jednotlivých modelov, až po dodávku a montáž.

Nakoľko sa naša spoločnosť zaoberá návrhom a výrobou nábytku na mieru, vieme zákazníkovi ponúknuť práve podľa jeho gusta nábytok - kuchyne, vstavané skrine, obývačky, detské izby, kancelárie ako aj zariadenie zdrav. ambulancií.

rath.png

1196
Diskusia
Pridať komentár