Lebo bardejovská kultúra je zvláštna

5x
09. Marec 2017

Premiéra sa vydarila

hudobny vecer ahojbardejov (4).JPG

Premiéra sa vydarila

 

Hornošarišské osvetové stredisko a Prešovský samosprávny kraj za mediálnej spolupráce spravodajského portálu ahojbardejov.sk a mesačníka Ahoj Bardejovízie po prvýkrát zorganizovalo Hudobný večer, v premiére s domácou kapelou From the Inside.

„Program je určený pre všetkých, ktorí radi objavujú dobrú muziku a spoznávajú inšpiratívnych ľudí. Každý druhý štvrtok postupne predstavíme umelcov z nášho regiónu, spoznáme ich pohľad na svet, umenie, život a započúvame sa do ich hudby, či spevu. Ľudí, ktorí majú radi hudbu a spev, máme v Bardejove strašne veľa. A to bol dôvod, prečo sme sa rozhodli uspokojiť požiadavky týchto ľudí. Aby mali možnosť spoznať tých, ktorí tvoria a ktorí majú veľmi málo priestoru ukázať sa,“ prezrádza organizátor akcie Juraj Bochňa a pokračuje.

„Lebo tá bardejovská kultúra je taká zvláštna. Na jednej strane máme veľa šikovných ľudí, na druhej strane do Bardejova privážajú cudzích umelcov, o ktorých si myslia, že sú lepší ako tí naši. Veď ono sa hovorí, že my ľudia sme takí, že tráva na druhej strane plota u suseda je zelenšia ako u nás. A to je naša veľmi zlá vlastnosť, ktorú od dnešného dňa začneme rúcať a verím, že sa podarí presvedčiť aj nás Bardejovčanov, že to, čo máme doma, je najlepšie.“

Počas premiérového Hudobného večera sa v galérii HOS prezentovala mladá domáca kapela From the Inside. Hudobníkov vyspovedal moderátor, J. Bochňa, krátke vstupy striedali skladby šikovných chlapcov.

(20:10, j)

 

hodinarstvo web.jpg

 

inzercia 2-2017.jpg

1215
Diskusia
Pridať komentár