Skvelý koncert, RAMMSTEIN, Heľenine oči, Alkehol a INEKAFE zabavili Bardejovčanov

99x
12. Marec 2017

Skvelý štvorhodinový koncert

Reportáž z koncertu

 

V Bardejovskej športovej hale Mier sa v piatok desiateho marca uskutočnil dlho očakávaný koncert Infinity rock tour 2017. Na pódiu sa postupne predstavili kapely RAMMSTEIN revival, Heľenine oči, česká kapela Alkehol a prítomných návštevníkov na záver do varu dostala populárna slovenská kapela INEKAFE.

Viac ako štvorhodinový koncert sa vydaril a my vám prinášame zostrih z celej akcie.

 

RAMMSTEIN revival

Revivalová kapela RAMMSTEIN Revival Band SK hrá výber tých najlepších a najpopulárnejších piesní od legendárnej skupiny RAMMSTEIN. Cieľom kapely je čo najlepšie napodobniť originálnu kapelu R+, preto máte možnosť vidieť na koncertoch detailne prepracovanú pyrotechnickú show. RAMMSTEIN Revival Band SK svojím profesionálnym prístupom prináša fanúšikom R+ autentickú atmosféru a skvelú show spojenú s kvalitným zvukom.

 

Heľenine oči

Kapela vznikla v roku 1999 v Prešove. Kombináciou prvkov metalu, ska, reggae, folku a rocku sa vo svojich vystúpeniach plných energie a srandy kapela úspešne vyhýba žánrovému zaškatuľkovaniu. Niekoľko skladieb je v lokálnom prešovskom dialekte, tzv. „prešovčine“. Výsledkom radosti z hrania živých koncertov je vášnivá, energická a neprestajne rastúca fanúšikovská základňa. 

 

Alkehol

Kapela vznikla ešte na začiatku deväťdesiatych rokov. Prvé skladby, samozrejme o alkohole, nesú tieto názvy: Hospodo nalejvej, Tak jaký cavyky, Travičko zelená, Vypít se, Všechno je jinak, Dejvice, Polibte mi, Jako obvykle, Železná Sparta alebo Vezmem zákon do svejch rukou. Nasledovali ďalšie viac i menej známe songy. V roku 1993 kapela vystúpila pred zaplnenou pražskou Lucernou. Nasledovali stovky koncertov nielen v Česku, ale aj na Slovensku.



INEKAFE

Najväčší úspech dosiahla skupina roku 2000 – 2003 albumami Čumil, Je tu niekto?, Príbeh či Bez udania dôvodu. Predaj albumov presiahol 100 tisíc kusov. V roku 2006 došlo k vynútenej prestávke v činnosti, pretože frontman a spevák Vratko Rohoň sa rozhodol pre kariéru v letectve. Napriek tomu skupina venovala svojím fanúšikom ešte dva "rozlúčkové" koncerty, 22. augusta 2008 v Mlynskej Doline v Bratislave a 31. januára 2009 v Prahe, z ktorého zároveň pochádza jediný záznam živého koncertu na DVD. Skupina bola naďalej stále populárna a 11. januára 2010 oznámila comeback. V apríli vyšiel výberový album vlastnej tvorby Best of. V priebehu februára 2012 skupina odohrala šnúru trinástich koncertov v Čechách, na Morave a na Slovensku pod názvom INEKAFE - PRÁVO NA ŠŤASTIE TOUR 2012. V Bardejove sa kapela predstavila po druhýkrát.  

(19:50, M. Baranová)

 

future plagat.jpg

1216
Diskusia
Pridať komentár