V Bardejove štartuje podujatie pre všetkých nadšencov cyklistiky

6x
27. Marec 2017

Na dvoch kolesách spoznať okolie Bardejova

17555427_1611361348881503_1157232821_n.jpg

Vždy v utorok a štvrtok

 

Miestni nadšenci horskej cyklistiky Vás pozývajú na neoficiálne stretnutia každý utorok a štvrtok od 17.00 hod. Akcia sa koná už niekoľko rokov a vznikla za účelom prilákať a spoznať nových ľudí podobnej krvnej skupiny, zašportovať si a na záver posedieť v pohostinstve pri obľúbenom nápoji.

Je určená pre tých, ktorí chcú začať s horskou cyklistikou a nepoznajú miestne trasy a chcú spoznať nových ľudí, no na svoje si prídu aj skúsenejší jazdci. Na pomalších jazdcov sa vždy čaká. Trasa sa určí na mieste po dohode účastníkov a v závislosti od aktuálnych terénnych podmienok. Jazdí sa na všetky smery v okolí Bardejova, napr. smerom na Čerešňu nad Bardejovskými Kúpeľmi, Griglovú roveň za Mihaľovom, Zborovský hrad cez Bardejovské Kúpele, smerom na Kalváriu a do Rešova.

Často sa jazdia aj miestne Liečivé singletracky v Bardejovských Kúpeľoch. Dĺžka trasy zvykne byť okolo dvadsať kilometrov. Nezabúdajte na povinnú cyklistickú prilbu a náradie na opravu prípadného defektu. Organizátori sa už teraz tešia na nové tváre.

(19:35, red)

 

mc sport logo.jpg

Diskusia
Pridať komentár