Vyšlo ďalšie zaujímavé číslo našich i vašich novín, témou je Výtvarné umenie

41x
03. Apríl 2017

Výtvarné umenie

final 1 - 17-1.jpg

 

V uplynulých dňoch sa Bardejovčanom dostalo do rúk ďalšie číslo mesačníka Ahoj Bardejovízie. Komunitné noviny o Bardejovčanoch a ich meste sa znova venujú zaujímavej téme – Výtvarnému umeniu.

V novinách sa dočítate o umelcovi, ktorý prostredníctvom počítača vytvára virtuálne vízie Bardejova, dozviete sa, že umenie je istý druh terapie či prečo sa oplatí byť kreatívnym. V rozhovore sa rozprávame so známym reštaurátorom, ktorý dostal možnosť reštaurovať gotické oltáre v bazilike. Bardejovská výtvarníčka zhotovuje 3D obrazy. O koho ide? To sa dozviete na piatej strane.

V novinách zhliadnete aj exkluzívny profil Bardejovčana – tento raz sa všetko podstatné dozviete o Vladimírovi Nahálkovi.

noviny 2-2017.JPGNechýba ani kalendár udalostí, článok od Jozefa Jarinu, správcu Komunitnej nadácie v Bardejove či obľúbený fejtón – Ako som sa schuti nažral. Strana deväť sa venuje duchovnu – prečítať si môžete druhú časť o kňazovi, ktorí žije v džungli a v duchovnom slove sa vám prihovorí Vilo Riško.

V novinách distribuovaných do všetkých domácností a firiem v Bardejove si predstavíme bardejovských výtvarníkov, ktorí svoje diela vystavujú širokej verejnosti. Dozviete sa tiež, že Bardejov žije hlavne v piatok večer.

Názor architekta – to je ďalšia rubrika, ktorá nemôže ostať neprečítaná. Venujeme sa aktuálnej situácii na ulici Kapitána Nálepku.

Okrem iného predstavujeme cukráreň, ktorá je spojená s detským fitkom a taktiež sa obohatíte o informáciu, prečo sú prírodné mydlá podstatne kvalitnejšie ako tie z obchodu.

Prajeme vám príjemné čítanie.  

(18:10, red)

 

szus ibaspolu.jpg

Diskusia
Pridať komentár