Futbalisti stratili doma prvé body, v nadstavenom čase nepremenili penaltu

2x
13. September 2014

V nastavenom čase Bardejov mohol dať víťazný gól, to by však musel premeniť penaltu

10407915_931588806855691_3701145024689668748_n.jpg

Futbalisti Partizána Bardejov privítali v 8. kole celok Rimavskej Soboty.  Doposiaľ doma ešte nestratili ani bod a túto bilanciu chceli potvrdiť aj v sobotu 13.9.

Už v druhej minúte sa mohol Bardejov dostať do vedenia, no Gagnon nezasunul loptu za bránkovú čiaru. Aj v dvadsiatej minúte sa v šanci ocitol opäť Gagnon, ale ani tentokrát hosťujúceho brankára neprekonal.  O tri minúty sa už domáci tešili – Gagnon dostal opäť prihrávku a už sa nemýlil – 1:0.

V ďalšom priebehu sa domáci ťažko presadzovali cez dobre brániacich hostí. V závere sa o strelu pokúsil Palša, no aj tentokrát Prošovský loptu vyrazil.  Viac sa už v prvom polčase neudialo. 

Na začiatku druhého polčasu sa v šanci ocitli hostia, avšak Molčan bol pozorný. Aj po hodine hry mohli Rimavskosobotčania vyrovnať, avšak lopta smerovala nad bránu Molčana. V ďalšom priebehu sa hra prelievala z jednej strany na druhú. V 72. minúte mohli hostia zase vyrovnať, avšak Staš strelu zblokoval. Rimavská Sobota vyrovnala v 83. minúte. Hladík sa ocitol sám pred Molčanom, domáca obrana bola nepozorná a hosťujúci hráč už nemal problém skórovať. Ak sa už zdalo, že zápas skončí remízou, v nadstavenom čase v pokutovom území spadol Kolibab a rozhodca nariadil pokutový kop.

Loptu si na biely bod postavil Palša, no k lopte sa rozbehol J. Zápotoka, ktorý loptu kopol k pravej žrdi, ale hosťujúci brankár Prošovský loptu chytil a hosťom zachránil jeden bod. Viac sa už v zápase neudialo a tak Bardejov stratil prvé dva body na domácom trávniku. 

Partizán Bardejov – Rimavská Sobota 1:1 (1:0)

Góly: 23. Gagnon – 83. Hladík


Bardejov nastúpil v tejto zostave: Molčan – Andraščík (87. Kolibab), Staš, Palša (K), Kica – L. Zapotoka, Berecký – Grohoľ, J. Zapotoka, Gagnon – Guľa (46. Gruca) 

(17:50, red, foto: P. Cingeľ)

480
Diskusia
Pridať komentár