Nepolepšiteľný Dominik

15x
12. Apríl 2017

Nákupca

1450703060-mladik-kradol-v-obchode-policia-po-nom-patra.jpg19 ročný Dominik z Bardejova (občan Českej republiky) bol obvinený z trestného činu krádeže, ktorej sa dopustil aj v marci v jednom z bardejovských obchodných domov.

V popoludňajších hodinách na Komenského ulici, v obchode z predajnej plochy vzal  fľašu alkoholu, ktorú si vložil do svojej bundy a bez  zaplatenia prešiel cez pokladničnú zónu. Škoda, ktorú spôsobil predajni, bola vyčíslená na 6,50 eur.

Dominik  takto konal aj napriek tomu, že obdobného skutku sa dopustil aj v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch  (vtedy bol postihnutý blokovou pokutou) a  taktiež bol v predchádzajúcich dvadsiatich štyroch mesiacoch dvakrát odsúdený za prečin krádeže. Tento ,,nákupca,, bol zadržaný, bol obmedzený na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Ak sa Dominikovi vina preukáže, hrozí mu trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky.

Na linku 158 v pondelok (10.04.2017) oznámila 39 ročná pani záchyt páchateľa drobnej krádeže, ku ktorej došlo podvečer v obchodnom dome na ulici Dlhý Rad v Bardejove. Vtedy ešte neznámy muž odcudzil z predajne fľašu alkoholu,  v hodnote 9 eur, vložil si ju do bundy, ktorú mal oblečenú na sebe a cez pokladničnú zónu prešiel bez zaplatenia.  Po zistené totožnosti muža bolo zistené, že opäť ide o devätnásť ročného Dominika.

(18:55, pz)

 


mucko april 2017.jpg

Diskusia
Pridať komentár