Ďalšia dopravná nehoda, vodič bol pod vplyvom alkoholu

67x
21. Apríl 2017

Opäť opitý šofér

o_alkohol-auto.jpgŠtyridsaťročný Michal z obce Snakov bol obvinený z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, momentálne je stíhaný na slobode.

Michal v stredu (19.04.2017) po 17-tej hodine ako vodič viedol osobné motorové vozidlo zn. Fiat, v smere do obce Snakov, pričom po prejdení ľavotočivej zákruty sa plne nevenoval vedeniu vozidla, nesledoval situáciu v cestnej premávke v dôsledku čoho s vozidlom vyšiel na betónovú časť mosta vedúceho cez potok. Vozidlom  zachytil aj železnú zábranu mosta, ktorú poškodil na viacerých miestach.

Auto po náraze odhodilo do protismernej časti vozovky, kde zostalo stáť šikmo cez dva jazdné pruhy. Policajti Obvodného oddelenia Policajného zboru Kurov, vodiča podrobili dychovej skúške na zistenie požitia alkoholických nápojov. Vodičovi bola nameraná hodnota  0,71 mg/l etanolu na liter vydychovaného vzduchu (pri opakovanej dychovej skúške bola nameraná hodnota 0,91 mg/l etanolu na liter vydychovaného vzduchu). 

Pri dopravnej nehode nedošlo k zraneniu osôb, škody boli vyčíslené na 2 500 eur. Prípadom sa zaoberá Okresný dopravný inšpektorát v Bardejove. Prednedávnom opitý šofér viedol motorové vozidlo aj v obci Raslavice. 

(13:35, ps, foto: ilustračné)

 

astra foto (1).jpg

Diskusia
Pridať komentár