ŽSR vykonajú údržbu železničnej trate medzi Raslavicami a Bardejovom

5x
28. Apríl 2017

Výluka na trati

PL461444_090216_2578270.jpg

Výluka medzi Bardejovom a Raslavicami

 

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) vykonávajú 2. a 3. mája, v čase od 7.20 hod do 14.00 hod. plánovanú údržbu regionálnej železničnej trate medzi Raslavicami a Bardejovom. Počas denných výluk budú vybrané vlaky osobnej dopravy nahradené autobusmi.

ŽSR pomocou strojnej podbíjačky vykonajú na viacerých úsekoch medzi Raslavicami a Bardejovom smerovú a výškovú úpravu traťovej koľaje v plánovanej celkovej dĺžke 4000 metrov. Zároveň budú štrkom dopĺňať koľajové lôžko a upravovať ho do predpísaného profilu.

Uvedené činnosti vykonajú ŽSR vlastnými personálnymi kapacitami.

Keďže železničná trať medzi Raslavicami a Bardejovom je jednokoľajná, počas denných výluk budú vlaky osobnej dopravy odrieknuté a nahradené autobusovou dopravou.

Podrobnejšie informácie o opatreniach v osobnej doprave sa cestujúci dozvedia z vývesiek umiestnených v železničných staniciach, alebo ich poskytne dopravca – Železničná spoločnosť Slovensko na telefónnom čísle kontaktného centra - 18 188, prípadne na internetovej stránke www.slovakrail.sk.

ŽSR prosia cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým dôjde v dôsledku výlukových prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu v železničných staniciach.

(16:55, dk)

 

pizza_roberto (2).jpeg

Diskusia
Pridať komentár