Uskutočnil sa tenisový turnaj, vyhrali Kuchta - Cingel

47x
17. September 2014

Uskutočnil sa prvý ročník turnaja pod názvom Neseď doma pri kompe

tenis turnaj bj (1).jpg

Prednedávnom sa v Bardejove uskutočnil tenisový projekt pod názvom Neseď doma pri kompe. „Išlo o tenisový turnaj vo štvorhre. Cieľom projektu bolo vytvoriť priestor pre zmysluplné trávenie voľného času pre dnešnú stredoškolskú a vysokoškolskú mládež, ako než by mali hrať počítačové hry, surfovať na internete, potulovať sa po uliciach alebo nečinne vysedávať. Jednoducho povedané ukázať žiť plnohodnotne. Zároveň prostredníctvom tohto projektu mali mladí príležitosť ukázať svoj talent a nadanie v tenise,“ prezradil organizátor turnaja Dominik Jusko.

Turnaj bol rozložený do dvoch víkendových dňoch. Určený bol pre vekovú kategóriu od 15 do 25 rokov. Prvý ročník turnaja sa hral na umelej tráve. Pripravené boli zaujímavé ceny. „Turnaj sa odohrával na 2 tenisových kurtoch s umelou trávou. Systém turnaja bol skupinový. Pre každého účastníka boli pripravené ceny, aj pre tých neúspešných. Pre prvé tri miesta boli samozrejme pripravené trofeje a diplomy,“ povedal D. Jusko a dodal:  „Veľmi radi by sme sa poďakovali najmä Komunitnej nadácii v Bardejove a našim sponzorom, ktorí nás podporili a bez ktorých by sa tento tenisový turnaj nemohol zrealizovať.“

Najviac sa darilo dvojici Jozef Kuchta - Peter Cingel, na druhom mieste skončili Erik Bocko - Kamil Bľanda a bronz získali Daniel Dolhý - Michal Čverha.

Konečné poradie prvého ročníka:

1. Jozef Kuchta / Peter Cingel

2. Erik Bocko / Kamil Bľanda

3. Daniel Dolhý / Michal Čverha

 

4. Jozef Kalapáč / Tomáš Pilar

5. Pavol Mačejovský / Vladimír Hlatký

6. Martin Knap / František Bednár

7. Tomáš Popadič / Dávid Pečeňuk

8. Ján Dolhý / Matúš Rusnák

 

(11:05, red) 

484
Diskusia
Pridať komentár