SZUŠ Pod Vinbargom pripravila skvelý galaprogram

7x
13. Máj 2017

IBA SPOLU

Reportáž

 

Prvý májový týždeň patrila Športová hala Mier predstaveniu Súkromnej základnej umeleckej školy Pod Vinbargom 1 v Bardejove IBA SPOLU. Škola týmto veľkolepým vystúpením uzatvorila už dvanásty rok pôsobenia ZUŠ-ky v Bardejove.

O bohatý a pestrý program sa postarali samotní učitelia a žiaci školy. V programe pred zaplneným publikom vystúpilo viac ako dvesto žiakov v rôznych tanečných žánroch od ľudových tancov, cez moderné, scénické tance až po hip-hop.

V krátkych divadelných pásmach účinkovali tiež žiaci literárno - dramatického odboru. Nechýbala ani detská ľudová hudba, spevácky zbor a dve školské hudobné skupiny. Tento vydarený program videlo a potleskom priebežne oceňovalo vyše sedemsto divákov. Téma programu IBA SPOLU sa niesla v znamení myšlienky, že iba spolu, spoluprácou, sa dá dosiahnuť niečo veľké.

Scenár vytvoril sám život a vlastne všetky vstupy, či už tanečné, divadelné alebo hudobné do seba razom zapadli. Bol to pre všetkých zúčastnených pekný umelecký, ale aj ľudský zážitok. 

Súkromná základná umelecká škola Pod Vinbargom 1 má v termíne od 15. do 19. mája prijímacie skúšky pre nových žiakov a vedenie školy verí, že sa k nim prihlásia talentované deti, ktoré chcú svoj talent umelecky rozvíjať. Deti od štyroch rokov sa môžu prihlásiť na tanečný a výtvarný odbor, na hudobný a literárno - dramatický odbor zase deti od 6 rokov.

(20:15, M. Baranová)

 

Archeus reklama noviny.jpg

 

 

1264
Diskusia
Pridať komentár