Streetball už zajtra! Príďte pred športovú halu

9x
18. September 2014

Prvý ročník už zajtra street ball 14.jpg

Už zajtra (piatok, 19.9.2014) bude parkovisko pred športovou halou patriť streetballu. Uskutoční sa prvý ročník Majstrovstiev okresu základných a stredných škôl pod záštitou primátora mesta Bardejov B. Hanuščaka. Začiatok turnaja je naplánovaný na 8:30 hod.

Na turnaji bude mať zastúpenie každá základná škola z Bardejova a prihlásených je aj päť stredných škôl – ktorá škola bude najúspešnejšia? To sa dozvieme už zajtra.

Po odohratí Majstrovstiev okresu sa od 14:00 hod. rozbehne aj kategória OPEN, kde jedno družstvo môžu tvoriť aj obe pohlavia. Kôš dievčaťa bude za 2 body.

Hrať sa bude na veľkom parkovisku pred športovou halou, kde už v týchto chvíľach prebieha príprava. Dva basketbalové koše do Bardejova dorazili z Košíc. Chýbať nebude DJ, pripravené bude občerstvenie.

Ak sa nechystáte hrať, príďte pred halu povzbudiť svoje družstvo. Bojovať je o čo, nie len o česť a dobré meno školy či svojho tímu, ale aj o poháre. Pre víťaza OPEN kategórie bude pripravené prekvapenie.

Piatok – 19.9.2014 – prvý bardejovský streetball. Udalosť nájdete aj v našom kalendári: http://ahoj.tv/kalendar/detail/186/streetball.html 

(18:15, red)

Diskusia
Pridať komentár