Vážna dopravná nehoda pri obci Snakov

136x
27. Máj 2017

Auto na streche

snakov 27517.jpgVážna dopravná nehoda sa dnes (sobota, 27. mája 2017) udiala pri obci Snakov. V dopoludňajších hodinách sa osobné motorové vozidlo dostalo do kolízie a prevrátilo sa na strechu. Osemnásťročný mladík musel byť na mieste oživovaný a s úrazom hlavy bol vrtuľníkom prevezený do nemocnice v Prešove.

"Utrpel vážny úraz hlavy, tváre a bol nájdený mimo vozidla v bezvedomí. Privolaní pozemní záchranári mu poskytli neodkladné zdravotné ošetrenie, napojili ho na umelú pľúcnu ventiláciu a previezli k záchranárskemu vrtuľníku, ktorý pristál na pracovnej ploche pri nemocnici v Bardejove. Po preložení na palubu vrtuľníka bol pacient v kritickom stave ďalej letecky transportovaný na oddelenie anestéziológie a intenzívnej medicíny Fakultnej nemocnice s poliklinikou J. A. Reimana v Prešove," konkretizovala Zuzana Hopjaková, hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby Air Transport Europe.

Druhého, 19-ročného muža s poranením nohy previezli do nemocnice v Bardejove. Príčina dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania. Na mieste zasahovali záchranné zložky z Bardejova.

(14:50, DK)

 

UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s.

Našu pobočku nájdete na ulici Dlhý rad 17, Bardejov.

Sme Vám k dispozícii každý pracovný deň od 8.30 hod. do 16.30 hod.

Tešíme sa na Vás.

unicredit mare.jpg

 

 

hudba a zdravotnictvo.png

Diskusia
Pridať komentár