Hádzanári opäť na scéne

24x
21. September 2014

Odštartovala druhá hádzanárska liga už aj s Bardejovom

Po niekoľkých rokoch sa mužská hádzaná vrátila do športovej haly v Bardejove. Muži sa prihlásili do druhej ligy pod hlavičkou HC Bardejov. V súťaži štartujú štyri tímy (Bardejov, Levoča, Prešov B a Sečovce), hrá sa štvorkolovo (dvakrát doma, dvakrát vonku). 

V prvom kole Bardejov privítal Levoču. Začiatok zápasu bol opatrný, oba celky sa sústredili na obranu. V ďalšom priebehu sa skóre menilo na oboch stranách, na domácich bolo cítiť nováčikovskú nervozitu. Polčas domáci hádzanári prehrali iba tesne 11:13. 

V druhom dejstve sa už ukázala kvalita hosťujúceho družstva. Bardejovčania sa nechávali zbytočne vylúčovať, čo súper využil a svoj náskok zvyšoval. V závere si už Levoča svoj náskok udržala, príležitosť dostali aj mladí hráči z lavičky. V ďalšom kole sa už v sobotu (27.6.) predstaví Bardejov opäť doma, tentokrát privíta Sečovce. 

HC Bardejov - HK Slovan Levoča 19:31 (11:13)

Zostava a góly Bardejova: Juhás, Choma, Varchola, Straka, Žemlička 2, Varhohík 1, Lešik 1, Ratvajský 2, Marcin 5, Benka-Rybár, Demeš 4, Židišin 3, Hanudeľ ml., Končár 1, Soroka

(17:45, red)

488
Diskusia
Pridať komentár