Úspech študentov Spojenej školy na Štefánikovej ulici na AMFO 2017

47x
06. Jún 2017

Nechýbali ani Bardejovčania

amfo 2017 (3).JPG

Amfo 2017

 

V mesiaci máj sa uskutočnilo v Ľubovnianskom osvetovom stredisku  vyhodnotenie súťaže amatérskej fotografie Prešovského kraja AMFO 2017. Odborná porota vybrala tie najlepšie práce, pričom posudzovala práce 93 autorov. Do tejto súťaže sa zapojilo aj niekoľko žiakov Spojenej školy na Štefánikovej ulici v Bardejove z odboru grafik digitálnych médií.

Najúspešnejšou bola žiačka 4. ročníka Viktória Ferencová, ktorá v druhej skupine autorov do 21 rokov v čiernobielej fotografii zaujala prácou Mladosť a získala 1. miesto. Porota vyzdvihla autorku v tom ako sa pohrala so svetlom, dala si záležať aj na finálnom výstupe a kvalitnom technickom spracovaní fotografie.

Čestné uznanie v prvej skupine autorov do 16 rokov bolo udelené Sebastiánovi Brachovi za fotografiu Zasnežená krajina. Klára Hudáková, Radka Bilaninová, Dominika Ondisová a Viktória Ferencová sa môžu pochváliť zverejnením fotografií na výstave. Ich práce zároveň postupujú na celoslovenské kolo.  Všetci títo žiaci dokázali naplno využiť svoj talent, ale aj získané vedomosti a skúsenosti, ktoré určite ešte zúročia v budúcnosti.

(19:55, L. Tulejová)

 

finál jún2016.jpg

1274
Diskusia
Pridať komentár