Partizánky si odbili premiéru proti majstrovi

7x
21. September 2014

Juniorky v prvom zápase vyhrali rozdielom triedy

 

Dnes (nedeľa, 21.9.2014) si prvoligový debut odbili futbalistky Partizána Bardejov. V treťom kole (prvé a druhé bolo odložené) privítali majstra - Nové Zámky. Najprv na umelej tráve nastúpili ženy, tie prehrali 0:1, aj keď v zápase mali viacero príležitosti na strelenie góly. Bardejovčanky nesklamali, do budúcna majú na čom stavať. V prvom polčase mali niekoľko vyložených šancí, avšak nedokázali skórovať. Pred koncom prvého polčase smolne inkasovali. V druhom dejstve mali navrh hostky, avšak v záverečných minútach ich domáce hráčky dostali pod tlak, no gól sa im nepodarilo streliť. Nové Zámky mali v zápase viac šťastia a v Bardejove vyhrali. Prvoligový zápas mal kvalitu, takýto pekný ženský futbal sa v meste ešte nehral. Všetky ženy si zaslúžia pochvalu. 

Juniorky si zo súperom poradili bez problémov, vyhrali 4:1 a získali prvé tri body. Nové Zámky prehrali vôbec prvý zápas v sezóne. Bardejovčanky boli lepším tímom vo všetkom, jediný inkasovaný gól dostali po individuálnej chybe. 

Vo videoreportáži nájdete šťastný gól hostí v zápase žien a pozápasový rozhovor s M. Šurnovskou a s trénerom J. Matejom st. 

 

Ženy: Partizán Bardejov – FC Union Nové Zámky 0:1 (0:1)

Gól: 42. Brenková

Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Kuľková – Vajdová (86. Hovancová), Vagaská, Roháčová, Čekanová, Strončeková, Šurnovská, Semhricová, Rosoľanková, Mikolajová, Fedorková

 

Juniorky: Partizán Bardejov – FC Union Nové Zámky 4:1 (2:1)

Góly: 11. Kubová, 31. a 57. Bochinová, 64. Kyjovská – 20. Weibelová

Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Mochnacká – Čerkalová, Gmitterová (70. Drotarovská), Kubová, Jančuvová (70. Čontová), Cingeľová, Iľková (62. Valancová), Galarovičová, Kyjovská (70. Kleinová), Mazurová, Bochinová (70. Bosáková)

(21:30, j)

489
Diskusia
Pridať komentár