Škola v prírode - Chmeľová

161x
17. Jún 2017

Skvelý výlet žiakov zo 4. ZŠ

WP_20170523_12_15_28_Rich.jpg

Žiaci získali množstvo zážitkov

 

Prednedávnom vyrazili  žiaci IV.A a IV.B triedy na ZŠ Bartolomeja Krpelca za novými zážitkami a dobrodružstvom do Školy v prírode v Chmeľovej. Každý deň po vyučovaní na deti čakal bohatý program: zoznamovací večierok s minidiskotékou, environmentálna súťaž s Elom, športové popoludnia v telocvični, zábavný program Izba baví izbu a mnoho iných aktivít.

Počas pobytu v Chmeľovej žiaci navštívili aj pani Pagáčovú, ktorá im prestavila starodávnu tradíciu tkania kobercov na krosnách, ale ujala sa aj role sprievodkyne v gréckokatolíckom Chráme zosnutia Presvätej Bohorodičky. V stredu sa žiaci vybrali na výlet do ZOO v Stropkove a zahltení novými informáciami si to namierili aj do Svidníka k Pamätníku Sovietskej armády a Parku bojovej družby, v ktorom bola sústredená vojenská bojová technika. Pobyt v Škole v prírode napokon vyvrcholil rozlúčkovou diskotékou s „Bobrom“.

V škole v prírode bolo super, deti si našli nové spriaznené duše, spoznali ďalší kút krásneho Slovenska, overili si svoje sily aj odvahu, prekonali strach a zažili neuveriteľné dobrodružstvá. Na celý výlet budú ešte dlho spomínať.

(18:55, ZŠ)

 

Sledujte tiež

 

 

krpelcata.jpg

1281
Diskusia
Pridať komentár