Zistite ako chutí slovenské leto v Bardejovských Kúpeľoch

12x
19. Jún 2017

Pobyt LETO v štvorhviezdičkovom hoteli Alexander za výhodné ceny

19402295_10207814859164413_1141527811_o.jpg

Hotel Alexander****

 

V Bardejovských kúpeľoch sa za posledné roky zrekonštruovalo viacero objektov. Jedným z nich je aj luxusný kongresový hotel Alexander**** otvorený v roku 2016. Počas leta je pripravený zvýhodnený pobyt LETO, ktorý vám pomôže nabrať nové sily do ďalších dní. Prečo chodiť len k moru, keď aj Slovensko ponúka krásne miesta na relax? Práve Bardejovské kúpele v sebe snúbia všetko, čo si predstavíte pod týmto pojmom. Vychutnať si tu môžete luxusné ubytovanie, výbornú kuchyňu, wellness, ale aj liečivé pramene.

Jaroslav Komora, generálny riaditeľ Bardejovských  kúpeľov, a. s., hovorí: „Naše kúpele opäť pripravili aj tento rok zvýhodnené pobyty LETO v kongresovom hoteli Alexander****. V termíne od 1.6. – 30.9.2017 si môžete kúpiť pobyt na 2 noci už za 138 eur na osobu. V prípade, že sa rozhodnete pobyt predĺžiť, tak doplatok za ďalšiu noc je 40 eur.  V cene je zahrnuté ubytovanie v dvojlôžkovej izbe exclusive, plná penzia - stravovanie formou bohatých bufetových stolov s tradičnými domácimi jedlami pripravovanými z regionálnych produktov. Okrem neobmedzeného vstupu do wellness v hoteli Alexander (vírivka, parná sauna, fínska sauna, tepidárium, fitness) dostanete denne aj 3-hodinový vstup do bazénového a saunového sveta v kúpeľnom hoteli Ozón. Ak dávate prednosť prírode, určite oceníte možnosť neobmedzeného vstupu na letné kúpalisko. Aby ste si naozaj oddýchli, nevynechajte ponuku liečebných procedúr v Balneoterapii, ktoré sú zahrnuté v cene: 1 x klasická masáž 15 min., 1 x minerálny kúpeľ 15 min. a 1 x 45 min. vstup do soľnej jaskyne v hoteli Alžbeta.“

V Bardejovských kúpeľoch prebiehali počas minulých rokov rozsiahle rekonštrukcie niekoľkých objektov. Jedným z nich bol aj hotel Minerál, ktorý po kompletnej rekonštrukcii otvorili v januári roku 2016 už ako luxusný štvorhviezdičkový kongresový hotel Alexander. Jeho obsadenosť dosiahla  v prvej letnej sezóne po otvorení vynikajúcich 90 %.  Meno nesie po ruskom cárovi Alexandrovi I, ktorý kúpele kedysi navštívil a vyskúšal tu aj liečivé účinky lekárskeho prameňa.

19238763_10207814862884506_2088866065_o.jpg

Hotel ponúka ubytovanie v 75 luxusne zariadených izbách, z toho je 5 apartmánov a 5 bezbariérových izieb. Izby sú komfortne zariadené, vybavené LCD TV, internetom, telefónom, minibarom a trezorom. Využite aj možnosť usporiadať svoj kongres, školenie, seminár, workshop, teambuilding, obchodné stretnutie či svadbu v jeho exkluzívnych priestoroch. Alexander ponúka až 300 kongresových miest v 3 variabilných riešeniach. Technické vybavenie určené na kongresy je na najmodernejšej úrovni. Patrí sem klimatizácia, vysokorýchlostné wifi pripojenie na internet, dataprojektory, ozvučenie, mikrofóny, LCD TV a DVD prehrávač, premietacie plátno, office služby, rečnícky pult, flipcharty a tlmočnícke zariadenie. Hotel je prepojený spojovacou chodbou s hotelom Ozón, kde sú k dispozícii wellness služby.

V Prešovskom kraji sa okrem hotelov vo Vysokých Tatrách nenachádza iný kongresový hotel s takou kapacitou. Pre firmy a organizácie z  Prešovského a Košického kraja je kongresový hotel Alexander ideálnou voľbou pre usporiadanie kongresov. Okrem špičkových služieb strávia hostia čas v peknom prírodnom a historickom prostredí s kúpeľnými procedúrami.

Bardejovské Kúpele sú miestom, kde sa dá tráviť voľný čas rôznym spôsobom. Pre tých, ktorí milujú aktívny pohyb je v kúpeľoch 6 tenisových kurtov, squashové ihrisko, bowling bar, petang, minigolf a požičovňa bicyklov. K dispozícii je tu v lete vonkajšie kúpalisko s vyhrievanou vodou či soľná jaskyňa v hoteli Alžbeta, kde bola kedysi ubytovaná cisárovná Sisi. V kúpeľoch sa nachádza 7 km liečivých singletrackov pre cyklistov i peších, kde môžete obdivovať krásy okolitej prírody a urobiť aj niečo pre svoje zdravie.

Bardejovské kúpele, a. s., patria medzi špičku slovenského kúpeľníctva s dlhoročnou tradíciou.Prvá písomná zmienka o kúpeľoch pochádza z roku 1247, ale väčší rozmach nastal v prvej polovici 18. storočia. Postupne v šesťdesiatych rokoch 18. storočia pribúdali prvé murované budovy a tento moment sa považuje za oficiálny vznik Bardejovských kúpeľov.

Rekonštrukcia hotela Alexander, ktorá stála približne 6,6 mil. eur a trvala 13 mesiacov, spravila z bývalého hotela Minerál luxusný kongresový hotel. Bardejovské kúpele touto rekonštrukciou pokračujú v rozsiahlych investíciách, ktoré ich kvalitatívne posúvajú k špičkovým kúpeľným a hotelovým zariadeniam na Slovensku. Bardejovské kúpele, a. s., majú teraz lôžkovú kapacitu v hlavnej sezóne až 1196 lôžok v 613 izbách. Počet zamestnancov sa pohybuje od 245 (+ 92 outsourcing). V roku 2015 ich navštívilo spolu 22 124 osôb a počet prenocovaní predstavoval 231 085. Bardejovské kúpele majú najširšie indikačné zameranie spomedzi všetkých slovenských kúpeľov, okrem tradičnej liečby vnútorných ochorení pribudli do schváleného indikačného zoznamu choroby ženské, nervové a ochorenia pohybového aparátu. 

(15:00, red)

reklama II.jpg

Diskusia
Pridať komentár