Ektor príde do Bardejova!

31x
04. Október 2014

Český rapper príde do Bardejova

Neviete, kto je Ektor? Je to český rapper, ktorý má na svojom webe tieto informácie: 

"Ektor je nejkontroverznější český rapper, který se narodil 4. Prosince 1985 a vlastním jménem se jmenuje Marko Elefteriadis. Ektor je známý hlavně díky své nekompromisní tvorbě a sebevědomým textům, které často vyvolávají mezi lidmi diskuze. Ve své tvorbě se tento rapper zaměřuje hlavně na témata o složitosti lidských vztahů, ženách, drogách a zážitcích ze svého bujarého života obecně. Do podvědomí hiphopové komunity se Ektor dostal v létě 2011, kdy vydal svoje první sólové album s příznačným názvem Topství. Další popularitu na české scéně přinesla tomuto rapperovi spolupráce s nejlepšími českými a slovenskými producenty jako jsou DJ Wich, Enemy, Emeres a Billy Hollywood. První singl z alba Topství Psaní také několikrát vyhrál hitparádu na rádiu Spin. Topství je sebevědomé album, absence a hlavně další deska na české scéně, která nezní jako dosud žádná jiná deska na naší hiphopové scéně. Za mikrofonem se na albu kromě Ektora objevila pouze ověřená jména Hugo Toxxx, Strapo a Supa z Moja Reč," uvádza sa na webe ektor.cz. 

 

"Svoje první sólové album vydal Ektor v roce 2011, kdy přišel s deskou Topství, na které se objevil nejen s DJem Enemy, ale také hvězdami jako jsou DJ Wich, Billy Hollywood, Hugo Toxx a Strapo. Album Topství bylo pro Ektora velice úspěšné, a protož druhá deska Tetris, kterou Ektor vydal společně s DJ Wichem, na sebe nenechala dlouho čekat. Tetris vyšel v roce 2012 a hlavně díky trackům Loket z vokna, Je mi to fuk a Number 1 se Ektor už definitivně dostal do podvědomí českých a slovenských posluchačů hip hopu. V současné době Ektor pracuje na své další desce, která bude mít název Detektor a její přesný datum vydání není veřejnosti znám. Upoutávku na desku Detektor už  Ektor vydal a drsná skladba All-in s videoklipem, který ukazuje drsný život na ulici, má na youtube už více jak  osm set tisíc  zhlédnutí," dočítate sa na webe ektor.cz. 

Ektor zavesil na svoju sociálnu sieť kalendár vystúpení. V Bardejove sa predstaví 14.11.2014, koncert bude mať v Športovej hale Mier.

(15:50, red)

Diskusia
Pridať komentár