Basketbalisti jeden zápas vyhrali a jeden prehrali

7x
06. Október 2014

Úspešný vstup do novej sezóny v sobotu, v nedeľu zahanbujúca prehra

 

V úvodnom zápase nového ročníka celoslovenskej kadetskej ligy sa nádeje KINGS predstavili v domácom prostredí proti mužstvu ESPRITU Košice. Prvá štvrtina duelu priniesla vyrovnaný priebeh. Obidve mužstva sa striedali vo vedení a v tejto prvej štvrtine sa hráči  "len " navzájom oťukávali. Na našom mužstve bolo viditeľné badať zvýšenú nervozitu z prvého ostrého zápasu v tejto sezóne. Chalani viackrát zbrklo a nepresné zakončili, nepremenili čisté strelecké pozície, čo sa prejavilo hlavne v druhej štvrtine, v ktorej nám súper odskočil na sedem bodov. Druhú štvrtinu hostia vyhrali v pomere 22:13.

Do druhého polčasu KINGS nastúpil so snahou otočiť vývoj zápasu a strhnúť víťazstvo na svoju stranu, čo sa nám aj čiastočne podarilo. Stav na tabuly bol po troch štvrtinách nerozhodný 50:50 a začínalo sa odznova. Do poslednej štvrtiny mali hostia lepší nástup a odskočili domácim už na osem bodov.  Hráči KINGS sa však nevzdávali a dvoma trojkami ich do hry naspäť vrátil Čepiga. Hosťujúcim hráčom sa v poslednej fáze zápasu nedarila streľba, čo domáci hráči využili a pripísali si  tak na svoje konto hneď v prvom zápase .

Po sobotňajšej nečakanej výhre kadetov KINGS na domácej palubovke nad týmto súperom  nastalo v nedeľňajšej odvete pre našich chalanov "bolenie brucha ". Viacerí hráči pristúpili k zápasu nekoncentrovane a hlavne nezodpovedne voči ostatným hráčom mužstva. Domáci hneď od úvodu dali najavo, kto bude pánom na ihrisku a naši hráči boli viackrát len v role "štatistu na ihrisku " .

Našim hráčom chýbala na ihrisku iskra a hlavne chuť spraviť niečo s nepriaznivým vývojom stretnutia.

Kings Bardejov – Esprit Košice 74:69

Esprit Košice – Kings Bardejov 82:50

(10:30, kob, foto:j)

498
Diskusia
Pridať komentár