Partizán Bardejov - ŠK Slovan Bratislava - dvakrát 0:0

9x
11. Október 2014

Ženy a juniorky pred rekordnou návštevou obrali Slovan o prvé body

 

Dnes (sobota, 11.10.2014) zavítal do Bardejovskej Novej Vsi veľmi lukratívny súper – celok ŠK Slovan Bratislava. Slovan bol v tabuľke na prvom mieste, zo štyroch stretnutí nestratil ešte ani bod. Bardejovčanky sa súpera nezľakli a v prvom polčase boli Slovanu vyrovnaným súperom.  Po niekoľkých príležitostiach na oboch stranách sa vedenia mohli ujať domáce partizánky, keď v 36. minúte mali príležitosť pokutového kopu. Loptu si na biely bod postavila M. Fedorková, no bránu minula o centimetre.

V druhom polčase sa hra postupne začala vyrovnávať, Bardejovčanky si uvedomovali, že aj bod by bol proti Slovanu cenný. Hráčky sa snažili o rýchle nakopávané lopty, vpredu si dobre viedla mladá Šurnovská, no do vyloženejšej šance sa nedostala. Rozhodkyňa odpískala prísny pokutový kop aj na strane druhej – v 69. minúte si loptu na biely bod postavila Kujovičová, no tá bránku prekopla. Partizánky táto situácia ešte viac posilnila a do konca duelu už gól nepustili. V zápase sa teda zrodila zaslúžená remíza. Aj vďaka webovému portálu mesta Bardejov ahojbardejov.sk si cestu na štadión ľudia našli a zápas sledovalo 300 divákov.

Po zápase žien sa na ihrisku predstavili juniorky. Tie odohrali podobnú partiu ako ženy, v zápase sa viackrát museli brániť, no snažili sa vyrážať do rýchlych útokov. Skúsenejšie hostky v Bardejove gól nedali a tak sa zrodila ďalšia bezgólová remíza. V tabuľke patrí ženám piate miesto, juniorkám tretie miesto. 

Ženy: Partizán Bardejov – ŠK Slovan Bratislava 0:0

Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Kuľková – Semhricová, Rosoľanková, Polláková, Čekanová, Fedorková, Berežná, Šurnovská, Mikolajová, Bochinová, Roháčová (90. Kleinová)

Tréner žien Jozef Matej st. po zápase povedal: "Slovan je veľmi kvalitný súper, pred dvoma rokmi som si povedal, že sa chcem dožiť času, keď budeme hrať so Slovanom vyrovnanú partiu. Dva roky prešli a splnilo sa mi to. Hrali sme vyrovnanú partiu, šance boli na oboch stranách, remíza je zaslúžená. Som veľmi šťastný, že ideme svojou cestou. Niektoré hráčky sú choré, niektoré hrali so sebazaprením. Dievčatá hrali zodpovedne." 

Juniorky: Partizán Bardejov – ŠK Slovan Bratislava 0:0

Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Chládeková – Vajdová (28. Jančuvová), Kubová, Čerkalová, Vagaská, Gmitterová, Mazurová, Iľková, Galarovičová, Vataščáková (58. Valancová), Kyjovská (77. Bosáková)

(19:20, j)

502
Diskusia
Pridať komentár