Ocenení džudisti

12x
15. Október 2014

Ocenenie získal aj primátor Bardejova

foto44444.jpg

Výprava Judo Clubu Bardejov spolu s prezidentom svetovej federácie juda p. Mariusom Vizerom (štvrtý zľava) a s predsedom slovenského zväzu juda p. Jánom Krišandom (tretí zprava)

 

Pri príležitostí 60. výročia založenia Juda na Slovensku sa v Bratislave konalo slávnostne generálne zhromaždenie spojené s galavečerom, kde sa udeľovali ocenenia pre trénerov a aktívnych členov SZJ. Medzi elitou slovenského juda boli ocenení aj dvaja naši členovia: a to predseda klubu Ján Arendáč, bronzová plaketa SZJ udelená  za dlhodobú aktívnu činnosť v slovenskom zväze juda od roku 1978  a podpredseda klubu Stanislav Mlynarič ocenený pamätným listom SZJ za aktívnu činnosť v SZJ.

Slávnostne odovzdávanie cien malo tu najvyššiu úroveň, pretože sa jej zúčastnili najväčšie osobnosti slovenského a svetového juda. Najväčšia pocta patrila prezidentovi svetovej federácie juda p. Mariusovi Vizerovi, prezidentovi európskej federácie juda p. Soleviančukovi, podpredsedovi európskej federácie juda p. Vachunovi, predsedovi SOV p. Chmelárovi, veľvyslancovi Japonska , predsedovi českého zväzu juda p. Dolejšovi, generálnemu sponzorovi SZJ p. Sieklovi  a najväčšia zásluha patrí predsedovi SZJ p. Krišandovi Jánovi, ktorý túto skvelú akciu manažoval.

Samostatné ocenenie, pamätný list bol udelený aj primátorovi Bardejova p. Borisovi Hanuščakovi za aktívnu spoluprácu so SZJ. Toto ocenenie bolo slávnostne odovzdané na MsÚ v  Bardejove, ktoré si p. primátor veľmi váži a naďalej bude podporovať Judo Club Bardejov, ktorý svojou činnosťou robí veľmi dobrú reklamu mestu Bardejov.

(9:25, J. Arendáč, foto: A. Arendáčová) 

508
Diskusia
Pridať komentár