Hádzanárky nestačili na vyspelejší Trenčín

5x
23. Október 2014

Trenčín v Bardejove dominoval a zaslúžene vysoko vyhral

 V predohrávke 5. kola privítali mladšie dorastenky HC Bardejov silný celok z Trenčína. Bardejovčanky sú v lige nováčikom, doposiaľ vyhrali jeden zápas. V prvom kole prehrali v Nitre 19:34, v druhom kole v domácej premiére vyhrali nad Močenkom vysoko 31:8 http://ahoj.tv/clanok/handball_club_si_doma_pripisal_dve_vyhry.html 

V treťom kole cestovali Bardejovské osy do Bratislavy, tímu ŠKP podľahli 16:44. V štvrtom kole sa dievčatá predstavili v Košiciach, prehrali bj - trenčín AhojBJ (13).JPG16:27. V piatom kole v stredu 22.10. na pravé poludnie privítali Trenčín, ktorý mal na svojom konte len jednu prehru. 

Od úvodu stretnutia hosťujúce hráčky ukázali, kto bude v zápase ťahať za dlhší povraz. Bardejovčanky pred súperom ukázali až príliž veľký rešpekt. Hostky majú v kádri viaceré reprezentantky, dievčatá navštevujú športové triedy. Po prvom polčase prehrávali domáce hádzanárky 4:22, v druhom dejstve sa hra nezmenila a celé stretnutie prehral HC 13:51. Dievčatá sa musia z tejto prehry poučiť a v ďalších dueloch na palubovke potrebujú zabojovať podstatne viac ako v stredu. 

HC Bardejov - Trenčín 13:51 (4:22)

(14:30, red)

517
Diskusia
Pridať komentár