Bardejov je druhé najkrajšie mesto na Slovensku

4x
06. November 2014

Je Púchov krajší ako Bardejov?

bardejov_-_mesto.jpg

Od 1. apríla do konca októbra prebiehala na webovom portály slovakregion.sk súťaž pod názvom Najkrajšie mesto a obec Slovenska 2014. Bardejov získal trikrát zlato, v uplynulom roku si vybojoval striebro. Druhú priečku obhájil aj tento rok, keď len tesne zaostal za prvým Púchovom. Púchov získal 38405 hlasov a Bardejov 36114 hlasov. Na treťom mieste sa umiestnil Pezinok s počtom hlasov 24245 hlasov.

Medzi sebou súťažili aj obce, na desiatom mieste sa umiestnil Rokytov. V januári 2015 budú mestu Bardejov odovzdané vecné ceny v Bratislave.

„Našim cieľom a cieľom súťaží bolo poukázať na krásy našich krajov, miest a obcí, a v neposlednom rade na snahu primátorov a starostov o rozvoj miest a obcí.

Každým rokom sa snažíme súťaže vylepšovať a motivovať hlasujúcich. V mesačných výhrach sme hlasujúcim rozdali dvadsať hodnotných cien, a to ubytovacie poukazy pre dve osoby na dve noci a rodinné vstupy do wellness, sedem cestovných lexikónov a sedem predplatných turistického mesačníka,“ uvádza web slovakregion.sk.

Mesto Bardejov v súťaži získalo: celoslovenskú propagáciu v médiách, sadu kvetináčov, predplatné turistického mesačníka Cestovateľ, Cestovný lexikón SR, grafický banner o meste/obci na portáli SLOVAKREGION v sekcii mestá/obce po dobu 4 mesiacov, propagačné materiály a diplom.

(12:15, red)

Diskusia
Pridať komentár