Blog: zavádzanie pizzerie v Bardejove?

35x
10. December 2014

Blog: zavádzanie pizzérie

piii.jpg

Do redakcie sme dostali nasledujúci príspevok od nášho čitateľa, ktorému sa nepáči prístup jednej pizzérie z Bardejova. Napriek tomu vraví, že pizza mu v danom podniku chutí, no chce poukázať na princíp:  

Dobrý deň, obraciam sa na Vás, či by ste mohli prostredníctvom Vašej stránky upozorniť ludí v BJ na jednu pizzeriu, ktorá zavádza zákaznikov, doslova ich klame na svojej stránke vyhlásila predvianočnú súťaž od DNES 9.12 (utorok) do 16.12 (utorok). Čím viac PÍZZ objednáš, tým väčšiu šancu na výhru máš, kde sa jedna o podvod daný telefón je FAKE tzv. falzifikát, kde dotyčný neustále maže môj komentár, ak som mu nato prišiel a nastavil si potvrdenie príspevkov na stánke - chcel by som len varovať ľudi.

Napísal som mu aj nech dá inú cenu do súťaže alebo nech dá originál, ale zatiaľ mi neodpísal. Tu je komentár, ktorý som mu vložil pod fotky falošného iPhone 6, ktorý zavádza ľudí, ako keby to bol original:


POZOR PODVOD !! Uvdzacie zákaznikov do omylu telefón je falzifikát tzv. FAKE. Je to čínska napodobenina z operačným systémom ANDROID . Originál fičí na iOS. Cena tohto telefónu sa pohybuje od 70-90,-€ aj s dopravou . Nehnevajte sa ale radšej ponuknite niečo iné do súťaže iPhone 6 je super telefón a vy tu ponukaté lacnú napodobeninu nekvalitnu s nestabilným ANDROIDOM PEACE.

ahoj_top.jpg

 

Platená reklama

 

Je to vidieť aj na foto napr: 1,- telefón je čierny krabica je biela, 2,- Apple príslušenstvo a slúchadla takto nebalí, 3,- ani nový telefón nemá činsku foliu nalepenu,- 4,- telefón ma maximalne česky jazyk a mimochodom je v anglictine, 5 ,- nabijací adaptér je úplné iný u originalného iPhonu ,.. aj laik zisti hned ak sa dostane do softveru zisti ze telefon ma pomale reakcie a najvacsi gol ak das appstore tak ti naskoci google android v nastaveniach pise android vidim to stadial ze je to FAKE jak oci.. AK zavadzate zákaznikov tak aspoň neklamte samých seba. Viete dobre od koho ste ho kúpili dotýčný nedávno dával foto na FB že ma 15 kusov iPhone na predaj z andoidov a zrazu si asi od hanbi zrusil účet na FB ako som to sem uverejnil . A hned daná pizzéria vyhlási súťaž o Fake iPhone 6 .

Na zavér len toľko, že kto je majiteľom alebo mal iPhone hneď zistí, podľa foto že je to falifikát . Alebo stačí otvorit fotoaparát, nastavenia systému.

(17:30, J. Novák) * Redakcia do blogov nezasahuje, ani sa s príspevkami nijako nestotožňuje

Diskusia
Pridať komentár