Judo Club Bardejov úspešný v Poľsku

22x
11. December 2014

Naši mladí judisti sa predstavili na dvoch turnajoch

jaroslaw 2014.jpg

 

Úspešní členovia Judo Clubu na Mikulášskom turnaji v Jaroslawi 

 

Naši mladí judisti sa predstavili na dvoch turnajoch v poľských mestách Krosno a Jaroslaw, kde dosiahli na veľmi pekné umiestnenia. Chválihodné je, že už aj noví členovia dosahujú výkonnosť, ktorá im zabezpečila prvé medailové umiastnenia. Najprv to bol turnaj 22.11 v Krosne s medzinárodnou účasťou (Poľsko, Ukraina, Rumunsko, Srbsko, Slovinsko a Slovensko). Tu sa podarilo Oliverovi Vozarskemu /kat. mini žiaci,23 kg/ získať striebro, pričom ku zlatu mu chýbalo veľmi málo.

Tri bronzové medaily vybojovali Martin Jusko /kat. mini žiaci, 50 kg/ , Michal Varešinsky /kat. mladší žiaci, 66 kg/ a Daniel Mlynarič /kat. starší žiaci, 60 kg/.Ďalší turnaj bol 6.12 Mikulášsky v meste Jaroslaw, kde sa zaskveli naši noví členovia.

Tu sme získali 4 zlaté: Martin Jusko /kat. mini, 46 kg, Oliver Vozarsky /mini žiaci, 25 kg/, Božidarka Macečková /mini žiaci, 27 kg/ a Hanahh Hanková /mini žiaci, 30 kg/


2 strieborné: Tamarka Hudáková /mini žiaci, 20 kg/ a Tobias Hudák /mini žiaci,50 kg/


2 bronzové : Michal Varešinsky /ml. žiaci, 66 kg/ a Beatrice Randárová /mini žiaci, 25 kg/. Krásne ceny a sladkú odmenu odovzdával sám Mikuláš.

(9:55, J. Arendáč, foto: A. Arendáčová)

558
Diskusia
Pridať komentár