Vianočný koncert Naše maličkosti prilákal tisícky divákov

6x
14. December 2014

Športová hala patrila Našim maličkostiam

 

SZUŠ pripravila bohatý program

 

Pondelková cesta v MHD, kamenné tváre ľudí kráčajúcich po ulici, cesta do školy alebo do práce, či úsmev  cudzieho okoloidúceho, ktorý ti práve zlepšil deň. 24 hodín denne 7 dní v týždni. Pre mnohých z nás ubíjajúci stereotyp. Zamysleli ste sa však niekedy nad tým, že aj real kancelaria.jpgobyčajná cesta do školy je vlastne zázrak? Môžeme sa ráno zobudiť v teple domova, obuť si topánky na zdravé nohy a odkráčať po vlastných.

Často si myslíme, že čarokrásne veci sú len tie mega prekvapenia, nezabudnuteľné zážitky a veľké veci. No práve tie najväčšie a najkrajšie okamihy v živote sú vyskladané z drobných kúskov, bez ktorých by táto mozaika nebola nikdy tak veľkolepá. Také bolo aj posolstvo tohtoročného vianočného koncertu Naše maličkosti, ktorý sa uskutočnil v piatok 12.12. v športovej hale. Doobeda boli dva koncerty pripravené pre školy, podvečer športovú halu zaplnila široká verejnosť.  

Ak chcete, aby ľudia nezabudli, musíte im často pripomínať. Preto sa Súkromná základná umelecká škola – pracovisko v Bardejove, rozhodla ukázať, aké dôležité sú každodenné malé zázraky, ktoré ľudia nazvali maličkosti.

 

(13:05, Z. Šinaľová, red, platená reklama)

559
Diskusia
Pridať komentár