Beh za A(tra)ktívny Bardejov

6x
16. December 2014

Grantový program A(tra)ktívny Bardejov

308971_162079733873643_3277528_n.jpg

Grantový program A(tra)ktívny  Bardejov je otvorený pre všetky občianske aktivity, ktoré prispejú k výraznejším zmenám v našom meste zatraktívňujúcim a skvalitňujúcim život obyvateľov Bardejova.

Podpora občianskych aktivít bude prebiehať v dvoch kolách:

Prvým je podanie žiadosti o grant na aktuálnu výzvu do 30. januára 2015 do 16:00. Z podaných žiadostí vyhodnotí Grantová komisia komunitnej nadácie tri najlepšie, ktoré postúpia do druhého kola.

Druhé kolo bude prebiehať od 6. februára do 24. apríla 2015. Žiadatelia troch úspešných projektov z prvého kola, v spolupráci s komunitnou nadáciou, sa budú uchádzať o podporu svojich nápadov oslovovaním širokej bardejovskej komunity prostredníctvom získavania bežcov, ktorí budú podporovať ich projekt svojím štartovným (minimálne 10 €) alebo oslovovaním firemných a individuálnych darcov. Komunitná nadácia Bardejov prispeje ku každému takto vyzbieranému euru svojím ďalším eurom, najviac však do výšky 500 € na projekt.

Samotný Beh za A(tra)ktívny Bardejov s rôznorodými sprievodnými aktivitami bude prebiehať 24. apríla 2015 od  16:30 na Radničnom námestí. 

real kancelaria.jpg

Platená reklama

 

O granty s minimálnou sumou 500 Eur sa môžu uchádzať obyvatelia Bardejova, školy a neziskové organizácie pôsobiace v Bardejove. Maximálna suma grantu je nelimitovaná. O výšku grantu sa budú najlepší traja vybraní žiadatelia o grant uchádzať prostredníctvom filantropickej aktivity pod názvom Beh za A(tra)ktívny Bardejov, organizovanej Komunitnou nadáciou Bardejov v apríli 2015 v rámci tohto grantového programu.

Bežci z radov obyvateľov Bardejova i mimo neho si vyberú projekt, za ktorý budú behať. Ich štartovné sa stane súčasťou grantu pre nimi vybraný projekt. Každý bežec môže získavať finančnú podporu pre projekt za ktorý bude behať aj od iných fyzických a právnických osôb.

(15:35, red,kn)

Diskusia
Pridať komentár