Historický úspech Partizána Bardejov!

5x
28. December 2014

Historický úspech, medaila unikla pomedzi prsty

1489030_765250410206669_9197750240820858028_n.jpg

Futsalisti Partizána Bardejov na turnaji v Poľsku

 

Prednedávnom sa vrátili futsalisti Partizána Bardejov z medzinárodného turnaja v Poľsku.  Na turnaj cestovali už tretíkrát a senzačne sa tentokrát dostali až do semifinále.

V prvom zápase Bardejov porazil Saperzy Nisko 3:0, v druhom stretnutí Partizán vyhral opäť o tri góly, tento raz porazil Zip Kalina Lublin 4:1. V treťom dueli Slováci taktizovali a zápas vypustili, podľahli Autoborysovi Bendzin 2:6. Po dvoch výhrach v skupine sa Bardejovčania dostali do osemfinále.

V osemfinále sa Bardejov stretol s minuloročným víťazom, s týmom Tomy Wiecpol Stobierna. Tím vedený N. Sališom prehrával 75 sekúnd do konca duelu 0:2, no v závere už pri hre bez brankára Slováci znížili a pätnásť sekúnd pred koncom po ruke Sališ vyrovnal z pokutového kopu. Zápas dospel do penaltového rozstrelu,  a Partizán vyhral 3:2 na penalty.

Zápas o 3. miesto proti Bendzinu

 

V štvrťfinále sa stretli Hornošarišania s Czarni Oleszyce, ktoré porazili hladko 4:1. V semifinále narazili chlapci na silný domáci celok Heiro Rzeszow. Na oboch celkoch bolo vidieť únavu. Domácich hnali dopredu diváci, no oba celky sa sústredili prevažne na obranu. Po remíze v riadnom hracom čase prišli na rad penalty, v ktorých domáci vyhrali až v štvrtej sérii.

Hneď po finále sa odohral zápas o tretie miesto. Bardejovčania nastúpili unavení, súperom bol celok Benzin, s ktorým sa stretli v skupine. Aj v boji o bronz ťahali Slováci za kratší koniec, keď prehrali tesne 1:2.  Bardejovčania sa napokon z 32 tímov umiestnili na peknom štvrtom mieste.

Zostava: Pangrác – Sališ, Hrabčák, Kočiš, Bialončík, Lazúr, Kačmár a Kamidra

(00:45, red)

ahoj_top.jpgPlatená reklama

 

569
Diskusia
Pridať komentár